Cel mai râvnit post din Poliția Satu Mare. Unde a fost ultimul act de corupție

Cel mai râvnit post din Inspectoratul Județean de Poliție nu este cel de inspector șef sau cel de șef al Poliției municipiului Satu Mare. Ci, un post la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Gurile rele susțin că aici există o viață liniștită, în timp ce în alte servicii mai trebuie să și muncești și să dai fața cu toți ”borfașii”.

Ca să exemplificăm, pentru funcția de șef al Poliției municipiului Satu Mare s-au înscris trei persoane, respectiv pentru funcția de șef Birou Investigații Criminale din Poliția Carei a fost un singur candidat.

În schimb, pentru Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost ȘAPTE candidați. Vă prezentăm și rezultatele concursului din această lună, pentru funcția de șef al Serviciului.

Nr.

crt.

Nume şi prenume candidat Nota  finală Observaţii
1 POP FLORIN 9,62 ADMIS
2 PETRIC CĂLIN-GHEORGHE 9,05 RESPINS
3 ȚIRIAC VIOREL-MARIUS 7,35 RESPINS
4 OROS DORIN-VIOREL 6,42 RESPINS
5 OLTEANU NICOLAE-SERGIU 5,77 RESPINS
6 LUCUȚ VASILE-CIPRIAN 5,57 RESPINS
7 PERENI AUREL-DANIEL 3 RESPINS
8 TODORAN CLAUDIU-SORIN ABSENT

Polițistul care a fost prin în flagrant de către Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Satu Mare lucrează în cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Potrivit polițiștilor anticorupție, acesta ar fi solicitat de la un denunțător un set de jante auto, în valoare de circa 900 de lei. Și asta pentru a nu înregistra o infracțiune pe carte o constatase anterior.

Reamintim că ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au realizat astăzi prinderea în flagrant a unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, imediat după ce a primit de la un denunțător bunuri în valoare de 900 lei.

Bunurile au fost pretinse și primite în scopul neînregistrării unui dosar penal pentru o faptă anterior constatată.

Cercetările continuă față de inculpat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Activitatea de prindere în flagrant a fost desfășurată cu sprijinul lucrătorilor DGA – Centrul Operațional 3 – Cluj Napoca.

Fii primul care comentează! despre "Cel mai râvnit post din Poliția Satu Mare. Unde a fost ultimul act de corupție"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
ATENȚIE! Hoții sunt în supermarketuri. Sătmăreancă prădată chiar în magazin

Închide