Cele mai haioase prenume pe care sătmărenii le pun copiilor


Unii sătmăreni își lasă imaginația să zburde pe câmpii când vine vorba să le pună prenume exotice progeniturilor. Majoritatea părinților provin din medii defavorizate sau cu o educație precară, astfel încât copiii se trezesc cu nume care mai de care mai haioase. Cel puțin din perspectiva omului de rând.

În evidențele Direcției de Evidență a Persoanelor figurează nume precum Gyupar, Beninazima, Leea, Perla, Saşca, Bombonica, Tadeus, Junior, Indira, Răpiţă, Amina, Loneta, Soneta, Roleta, Aletta, Mariciui sau Izaura.

Unii părinți, care au citit sau auzit despre ”Legendele Olimpului”, le-au copiilor prenumele Hercules sau Adonis.

Cum informațiile din spațiul arab ne bombardează zilnic retina sau timpanele, nu au întârziat să apară prenume precum Huamigel, Altaf, Saif sau Allah.

”Părinții nu trebuie să uite că greșesc dacă își botează copiii cu tot felul de nume cum ar fi acelea purtate de anumiți teroriști sau criminali care și-au lăsat amprenta în istorie, sau precum acelea care se referă la anumite componente ale corpului omenesc, altele decât cele care sunt considerate indecente”, este de părere Ionel Torje, directorul Direcției de Evidență a Persoanelor.Fii primul care comentează! despre "Cele mai haioase prenume pe care sătmărenii le pun copiilor"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre comic
Cele mai TARI sesizări făcute de sătmăreni la Protecția Consumatorilor

Închide