Cenzura a învins! Jurnalistul Victor Constantinovici, lăsat fără emisiunea ”Ora Adevărului”

Cunoscutul jurnalist sătmărean Victor Constantinovici, care de ani de zile realiza emisiunea ”Ora adevărului” la televiziunea Nord-Vest TV, a fost îndepărtat. Potrivit realizatorului TV, ar fi victima unor presiuni venite din zona politicului, care i-ar fi determinat pe patronii Nord Vest TV să renunțe la serviciile sale.

Din solidaritate necondiționată de breaslă, PresaSM publică integral mesajul lui Victor Constantinovici:

”S-a desființat Ora Adevărului la NVTV. Niște impotenți politico-administrativi de la conducerea municipiului și nu numai (grofii și slugile lor, vorba unui prieten din presă) s-au speriat că spun adevărul despre ei și mizer iile lor (scrise mai mult pe Știrea Zilei). Așa că au făcut mari presiuni la conducerea postului să scape de emisiune dacă mai vor uși deschise. Eu înțeleg decizia patronatului (le mulțumesc că au rezistat și atât) dar mamelucii în cauză vor rămâne în atenția opiniei publice (mai ales că vine campania electorală) și mai ales pe POSTURI NAȚIONALE.

Așa s-a terminat o emisiune cu mii de ore în direct (inclusiv intervenții telefonice necenzurate), mii de cadouri pentru copii de Crăciun, mii de pachete pentru pensionari de Paște, mii de consultații gratuite oferite de medici dintre cei mai buni, sute de invitați la care le mulțumesc! Cum vă mulțumesc și vouă dragi telespectatori! Tot ce-am făcut e pentru voi, ce n-am făcut e pentru… mine. Deocamdată ne vedem pe Știrea Zilei. Ora Adevărului va continua! Nu mor caii când vor câinii!”.


Patronul Nord Vest TV – Mircea Govor – a precizat pentru PresaSM că nu îi reproșează activitatea din cadrul televiziunii și, implicit, a emisiunii ”Ora adevărului”, ci o serie de articole apărute în spațiul online.

”Noi nu i-am reproșat lui Victor activitatea din cadrul televiziunii și a emisiunii. Niciodată nu i-am spus pe cine să invite, ce să spună sau ce să nu spună. Nu mi-a convenit doar că pe anumite pagini și grupuri de Facebook – pe care am înțeles că le coordonează – au apărut o serie de atacuri la mai multe persoane publice. S-a creat falsa idee că eu, personal, aș fi în spatele acelor atacuri. I-am cerut lui Victor să renunțe la acele atacuri de pe Facebook, ca să nu se asocieze imaginea cu televiziunea Nord Vest TV. Nu a fost de acord, așa că am fost nevoit să întrerupem colaborarea”, a precizat Mircea Govor. 2 Comments on "Cenzura a învins! Jurnalistul Victor Constantinovici, lăsat fără emisiunea ”Ora Adevărului”"

  1. in sfarsit….
    un mare pu….t a fost pus be banca, deocamdata…

    View Comment
  2. se pare ca nu va convine sa publicati comentariile primite …..

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cenzură, mass media, ora adevărului
Life Satu Mare – află tot ce se va întâmpla în județ!

Închide