CFR mai intenționează să reducă circulația a două trenuri în județul Satu Mare


Cetățenii din comuna Acâș și conducerea primăriei din localitate și-au prezentat problemele în fața deputatului sătmărean Magyar Lóránd, după ce au aflat informația conform căreia Căile Ferate Române intenționează scoaterea din funcțiune a cursei de tren Satu Mare-Sărmășag, respectiv Jibou-Satu Mare.

Există mulți navetiști în comună care se deplasează fie la locul de muncă, fie la școală, utilizând aceste curse, iar scoaterea lor din funcțiune ar afecta grav foarte multe persoane, deoarece ele fac legătura spre Satu Mare, Tășnad, Carei și Sărmășag.

Întrebarea adresată în scris de către Magyar Lóránd a fost înregistrată miercuri, iar ministerul de resort este obligat să dea răspuns în scris în termen de 30 de zile – cu alte cuvinte în acest interval trebuie să comunice soarta acestor curse.

“Vom face tot posibilul să împiedicăm desființarea acestor curse deoarece, în caz contrar, ar fi grav afectată viața multor sute de oameni” – a declarat Magyar, care, în urmă cu câteva luni, a reușit, cu succes, să împiedice desființarea parțială cursei feroviare Halmeu-Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "CFR mai intenționează să reducă circulația a două trenuri în județul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre CFR
VIDEOREPORTAJ. Tren oprit de protestatari în Gara Satu Mare. A intervenit Poliția

Închide