CFR-ul o altă putreziciune a statului! …

Comment on CFR și-a bătut joc de zeci de minori din Satu Mare. Haos la organizare, copii în picioare! by cetatean.

CFR-ul o altă putreziciune a statului!

Recent Comments by cetatean

Proiect de lege: Mai multe puncte de trecere a frontierei. Bandă pentru lucrătorii transfrontalieri
Această lege trebuia să existe demult!!! Dar politicienii și parlamentarii nu au timp de interesele cetățenilor care i-au votat, ci doar de propriile interese!


FOTO. ”Festivitate” de absolvire unică în județul Satu Mare! Surpriză pentru elevi
Așa da!!! Ministerul, inspectoratul școlar, profesorii, toți au tot aplicat tot felul de proceduri de distanțare socială, dar nu s-au gândit să le facă absolvenților și ceva emoționant. O festivitate de absolvire, chiar și cu restricțiile de acum, pentru că evenimentul e o dată în viață. Felicitări celor care au avut această idee! Dacă absolvenții pot merge la cursuri, la examene, respectând regulile de igienă și distanțare, exact la fel se putea să li se organizeze și festivitatea.


FOTO. Nesimțitul anului în Satu Mare! Cu BMW-ul pe trei locuri de handicap!
Trimiteți foto cu numerele mașinilor la poliția rutieră, măcar o amendă să le dea! Că nesimțirea, din păcate, nu se poate amenda financiar.


Cum controlează UDMR tot județul Satu Mare. PNL și PSD, niște simpli vasali
Aveți dreptate, doar niște slugi! și PSD și PNL și toți ceilalți! Acceptă firimiturile aruncate în bătaie de joc de UDMR! Nici un politician român din Satu Mare nu a reacționat la părerile pe care le-a scris pe facebook Pataki despre președintele României. Care sunt clar o jignire la adresa românilor, nu doar a președintelui! Nici măcar PNLiștii nu au spus nimic! Cu atât mai mult cu cât Pataki are o funcție publică foarte importantă, plătită din banii României. Dacă vreun politician român ar fi scris așa ceva despre președintele Ungariei, toți politicienii UDMR ar fi sărit ca arși și ar fi cerut scuze publice. Dar pentru politicienii români demnitatea și moralitatea nu există. Există doar interesele personale. Cum să respecți astfel de indivizi?


Cum controlează UDMR tot județul Satu Mare. PNL și PSD, niște simpli vasali
Mare dreptate aveți! Oricine a citit ce a postat pe facebook Pataki, a înțeles că pentru asemenea declarații împotriva președintelui României, ar trebui serios să dea explicații! Dar cine să i le ceară? PSD? Clar nu, deși prin cuvintele lui ataca România! PNL? Ei aveau obligația măcar morală, față de președinte. Dar care moralitate la niște indivizi pentru care interesele personale sunt mai presus de orice! Se mulțumesc toți, și PSD și PNL cu firimiturile aruncate de UDMR. Și înghit toate jignirile, precum cele ale lui Pataki.


Citește articolul precedent:
FOTO. Polițist care muncea în plus fără bani. Se pensionează după 25 de ani de muncă

Închide