Cine este șeful Poliției Tășnad, prins beat pulbere la volan. Discret, cu o ascensiune fulminantă

Șeful Poliției Tășnad, comisarul șef Dorel Chivari, (care a făcut astăzi un accident, având o alcoolemie de 1,08 în aerul expirat) a îmbrăcat prima dată uniforma de jandarm, după care a trecut în Poliția Română. A intrat în corpul ofițerilor după absolvirea unei facultăți, devenind șef al Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Carei. Ulterior, a fost avansat în funcția de șef al Poliției Tășnad.

Dorel Chivari este un personaj discret, el neavând prea mari aspirații pentru șefia Inspectoratului Județean de Poliție, la fel ca și predecesorii săi. Acesta s-a mulțumit cu funcții pe la Carei și Tășnad.

Dorel Chivari este, potrivit declarației sale de avere, unul dintre cei mai înstăriți șefi din Inspectoratul Județean de Poliție, care a ajuns să dețină – prin moștenire sau cumpărare – mai multe suprafețe de teren, imobile și autovehicule.

Șeful Poliției Tășnad, comisarul șef Dorel Chivari, pare să fie unul dintre cei mai avuți ofițeri de poliție. Acesta deține mai multe suprafețe de teren și clădiri. Chivari are jumătate dintr-un teren de 6,5 hectare, dobândit în 2014 prin cumpărare, jumătate dintr-un teren de 1.400 de metri pătrați intrat în posesia lui în 2009 prin cumpărare, un teren de 0,58 hectare moștenit în 2015, un teren de 3,31 hectare moștenit în 2012, un teren de 2.015 mp dobândit în 2010, un teren de 406 mp intrat în posesia lui tot în 2010, respectiv un teren de 9,25 hectare dobândit în anul 2015.

Dorel Chivari mai deține patru imobile. Are o cotă parte de 1/2 dintr-un imobil de 58,20 mp cumpărat în anul 2000. De asemenea, a moștenit în anul 2010 două clădiri, în suprafață de 156 și 124 de metri pătrați. Iar în anul 2012 a mai intrat în posesia unui sfert dintr-un imobil de 28 mp, moștenit.

Dorel Chivari are și două autovehuicule. Un Audi A4 – an de fabricație 2007, respectiv o mașină Toyota – an de fabricație 2005. Și toate acestea cu un salar de 48.898 lei pe an. Bineînțeles, la care se adaugă 8.014 lei anual, obținuți din arendarea suprafețelor agricole deținute integral sau parțial.

Reamintim că șeful Poliției Orașului Tășnad, comisarul șef Dorel Chivari, a fost protagonistul unui accident rutier. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM că totul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 18.40, în localitatea Ghenci, la câțiva kilometri de municipiul Carei.

Ofițerul de poliție ar fi încercat să iasă de pe un drum secundar pe Drumul Național 1 F, dar nu ar fi observat un alt autoturism, care ar fi circulat pe drumul cu prioritate. Cele două mașini au intrat în coliziune. Reporterii PresaSM au aflat că supus testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,08 în aerul expirat! Șeful Poliției Tășnad nu se afla în timpul serviciului, el se află în concediu de odihnă.


locuri de munca satu mare

1 Comment on "Cine este șeful Poliției Tășnad, prins beat pulbere la volan. Discret, cu o ascensiune fulminantă"

  1. Ce fain “spor” au unii funcționari publici!
    Alții, fără funcții, nu adună atâtea averi într-o viață, cu salarii chiar mai bune …
    Ciudat …

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
Spargeri în lanț în Micro 16. Pe fugă, hoții au uitat un obiect într-un apartament

Închide