Cineplexx la Satu Mare. Lanțul austriac face ultimele pregătiri

Cineplexx la Satu Mare. Lanțul austriac face ultimele pregătiri pentru deschiderea care va avea loc în incinta Shopping City Satu Mare. PresaSM a anunțat în premieră că Cineplexx va veni la Satu Mare. 

Shopping City Satu Mare s-a deschis ieri, dar sătmăreni mai au puțin de așteptat până să se poată bucura și de cinema. Cei de la grupul austriac Cineplexx fac ultimele pregătiri pentru deschidere. Un afiș mare anunță prezența celor de la Cineplexx în incinta Shopping City Satu Mare.

PresaSM a aflat în premieră că Cineplexx va veni la Satu Mare.

Lanțul de cinematografe internațional cu sediul în Austria, Cineplexx, intră astfel pentru prima dată pe piața din România direct în municipiul Satu Mare. Cineplexx introduce astfel cele mai noi tehnologii în materie de imagine și sunet.

”Observăm un potențial mare de dezvoltare a pieței românești de cinematografe și – bazându-ne pe o strategie clară de intrare ulterioară pe piață – am decis să construim amplasamente de înaltă calitate pentru vizionarea filmelor în mai multe centre comerciale noi. Mai mult, în prezent cercetăm viabilitatea unui ”proiect de recondiționare” care ar putea fi adăugat portofoliului nostru pe viitor” a declarat Christof Papousek, managing partner al grupului de cinematografe Cineplexx.

Cineplexx și-a asumat un rol de conducere în întreaga regiune a sud-estului Europei în ceea pe privește tehnologia cinematografică, în special în ceea ce privește proiecțiile laser, 3D, IMAX®, tehnologie laser Dolby VisionTM și tehnologie sonoră de ultimă generație. De curând, primul cinematograf din regiunea germanofonă echipat cu un ecran LED Samsung Onyx a fost inaugurat în Viena.

Fii primul care comentează! despre "Cineplexx la Satu Mare. Lanțul austriac face ultimele pregătiri"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Cineplexx, mega mall
FOTO INTERACTIV. Înainte și după NEPI. Cum s-a schimbat la față Drumul Careiului

Închide