Ciprian Ardelean: Consilierii județeni ai PSD să nu fie slugi. Unii au fost ”maziliți”

Fostul președinte executiv al Organizației Județene Satu Mare a PSD și consilier județean, Ciprian Ardelean – actualmente purtător de cuvânt al Pro România Satu Mare – a ținut să îi felicite pe noii consilieri județeni ai PSD – Ioan Ciupac, Vasile Mitrașca și Vasile Zah, care le-au luat locul demisionarilor Ciprian Ardelean, Constantin Frencz și Horvat Alexandru. 

Cu toate acestea, Ciprian Ardelean nu a ezitat să taxeze modul de lucru din PSD Satu Mare, în care anumiți lideri social-democrați ar fi ”demisionat” trei persoane care s-ar fi aflat pe listă înaintea noilor consilieri Ciupac, Mitrașca și Zah, încălcând astfel statutul formațiunii politice.

Întrebat de jurnaliști dacă poate să ofere un caz concret, Ciprian Ardelean a devoalat numele lui Bogdan Sas, care în mod normal se afla pe listă înaintea noilor consilieri județeni. Mai mult, în semn de protest pentru ”mazilirea” sa, Bogdan Sas – care a fost și președintele Organizației Comunale Beltiug a PSD – și-a dat demisia, trecând în Pro România.De asemenea, Ciprian Ardelean a ținut să transmită un mesaj de solidaritate și susținere pentru toți primarii din județul Satu Mare. Și asta după ce bugetele locale au fost afectate de noile măsuri luate de Guvernul PSD.

”Bugetul țării crapă după primele săptămâni de la adoptare. Pentru primării și pentru primari a fost o mare țeapă, în cel mai bun caz jumătate de adevăruri. Sumele alocate de Guvern sunt ceva mai consistente, dar cheltuielile sunt mult mai mari decât sumele alocate. Suntem alături de toți primarii, indiferent de culoarea politică”, a declarat Ciprian Ardelean. Fii primul care comentează! despre "Ciprian Ardelean: Consilierii județeni ai PSD să nu fie slugi. Unii au fost ”maziliți”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Ciprian Ardelean
Ciprian Ardelean, fost lider al PSD Satu Mare: ”Noi nu suntem dezertori, alții sunt figuranții”

Închide