CJ Satu Mare anunță noi investiții în sănătate, în lupta cu COVID-19

Consiliul Județean Satu Mare a suplimentat fondul de rezervă pentru a putea interveni în limitarea răspândirii coronavirusului. În plus, CJ are și o nouă listă de investiții pentru spitalele din subordine. Aparate de ventilație vor fi achiziționate pentru spitalele din Satu Mare, asta în timp ce la Negrești-Oaș se va achiționa un container pentru trierea pacienților cu risc de infectare.

Consiliul Județean Satu Mare a aprobat astăzi, la solicitarea președintelui Pataki Csaba, suplimentarea fondului de rezervă al județului cu suma de 500.000 de lei, pentru a putea interveni prompt în vederea limitării răspândirii coronavirusului. Banii sunt puși la dispoziție din sumele alocate cheltuielilor de funcționare a aparatului propriu al Consiliului Județean Satu Mare.

A fost votată și noua listă de investiții pentru spitalele din subordinea Consiliului Județean, care prevede achiziția în regim de urgență de aparatură și echipamente medicale necesare pentru susținerea necesităților actuale a unităților spitalicești. Potrivit unei informări făcute de instituție, este vorba despre aparate de ventilație pentru Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare, achiziționarea unui container pentru Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, pentru trierea pacienților cu risc de infectare cu coronavirus și alte materiale sanitare necesare pentru buna funcționare a sistemului de sănătate.

Fii primul care comentează! despre "CJ Satu Mare anunță noi investiții în sănătate, în lupta cu COVID-19"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Tarom anulează șase curse pe ruta Satu Mare – București

Închide