Clienții, rugați să dea dovadă de solidaritate: “Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă”

AMRCR a transmis, duminică, o scrisoare către toţi clienţii săi, dându-le asigurări că există stocuri suficiente în magazine, și se lucrează la aprovizionarea constantă a depozitelor.

“Ştim că mulţi dintre voi sunt preocupaţi în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înţelegem şi vă împărtăşim îngrijorările şi vă anunţăm că facem tot ce putem pentru ca voi şi familiile voastre să aveţi alimentele şi produsele esenţiale de care aveţi nevoie. Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajaţii, clienţii şi de a asigura disponibilitatea produselor. Lucrăm îndeaproape cu autorităţile, furnizorii şi partenerii noştri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine şi pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată”, se arată în comunicat.

AMRCR face un apel la populație și își roagă clienții să dea dovadă de solidaritate.

“Efortul lor susţinut şi extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depaşi această situaţie. Dar avem nevoie şi de ajutorul vostru. Vă rugăm să fiţi cumpătaţi si chibzuiţi la ce şi cât cumpăraţi. Înţelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi laşi pe ceilalţi fără produsele de care şi ei au nevoie. Există cantităţi şi stocuri pentru toţi, dacă suntem solidari şi ne gândim şi la nevoile tuturor. Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă şi de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face faţă acestei provocări. Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toţii în siguranţă şi să vă oferim produsele necesare”, a mai transmis  AMRCR.

Artima, Cora, IKEA, Mobexpert, Auchan, Decathlon, Kaufland, Penny Market, Brico Depot, Dedeman, Lidl, Profi, Carrefour, Flanco, Mega Image, Selgros, Columbus, Hornbach și Metro sunt membri ai AMRCR.

Apelul a venit după ce marile magazine din mai multe orașe au fost luate cu asalt de clienți, cu toate că conducerile magazinelor au dat asigurări că există produse pe stoc.


PresaSM face un apel la responsabilitate și îi roagă pe cetățenii care au sosit din țările afectate de coronavirus să respecte cu strictețe indicațiile autorităților pentru a proteja sănătatea familiei și a comunității.

Fii primul care comentează! despre "Clienții, rugați să dea dovadă de solidaritate: “Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Istoria primei luni de criză coronavirus în Satu Mare. Două persoane pozitive din carantină

Închide