Cod portocaliu de ninsori. Prefectura Satu Mare, în alertă

Având în vedere atenționările meteorologice de cod portocaliu (vânt tare, ninsori viscolite, strat consistent de zăpadă în zonele montane) și cod galben (vânt intens, disconfort termic; precipitații mixte în nord, nord-vest și centru) duminică, 29.10.2017 la ora 10.00 s-a întrunit Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare pentru a stabili măsurile specifice care trebuiesc luate în acest gen de situații.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat și programul comun de măsuri pentru menținerea viabilității drumurilor județene și a numărului și stării echipajelor ce pot interveni în caz de necesitate.

Totodată s-a solicitat Direcției de Sănătate Publică Satu Mare punerea la dispoziție a situaţiei/evidenţei pacienţilor care necesită tratament de specialitate (dializă, diabetici, femei gravide, etc), pe fiecare U.A.T. în parte şi stabilirea de măsuri care să asigure prevenirea situaţiilor de risc pentru sanătatea acestora.

Fii primul care comentează! despre "Cod portocaliu de ninsori. Prefectura Satu Mare, în alertă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cod portocaliu
Cod Galben de ninsoare la Satu Mare
Cod PORTOCALIU de viscol și ninsori în județul Satu Mare

Închide