Din câte îmi amintesc, primăria Satu Mare are un contract …


Comment on Colectare selectivă, sub semnul întrebării. Deșeurile lăsate lângă tomberoane, amestecate în mașină by Gigi Contra.

Din câte îmi amintesc, primăria Satu Mare are un contract cu Florisal. Unde poate fi consultat acest contract? Este încheiat între o instituție publică și un privat. În temeiul L 544/2001 poate ne ajută redacția și obține/publică acest contract. Să vedem cam ce obligații sunt stipulate în contract referitor la colectarea selectivă. Onor redacție. redactori, jurnaliști faceți ceva mai mult decât a relata probleme pe care le vedem. Ajutați cetățenii orașului/județului să afle mai multe. Faceți-vă daqtoria de jurnaliști. După ce vom vedea obligațiile contractuale vom ști ce avem de făcut.

Recent Comments by Gigi Contra

FOTO/VIDEO. Accident în municipiul Satu Mare. O șoferiță a ajuns cu mașina pe contrasens
@g Toate mașinile au ieșit în decor? Hm, doar una. Așa că , mai bine, șoferița ar trebui să învețe să conducă preventiv.


VIDEO. Vasile Lucuț (Unicarm) a cumpărat o casă pentru cei cinci copilași rămași pe drumuri
După ani de zile în care muncitorii din societatea lui sunt tratați (aproape) ca niște sclavi, Lucuț investește 19.000 Euro pentru a-și îmbunătăți imaginea.


Raport de activitatea al deputatului Ioana Bran, la final de mandat. Ce a reușit să facă în cei patru ani
Poveștile sunt frumoase dar, rămân povești. Un proiect luat de 0 și transformat în ceva viabil? Nimic? Inițiator de propuneri legislative? Adică, semnarea materialului la sfârșit, nu-i așa? Nimic din pregătirea profesională a deputatei nu o recomandau pentru demnitatea de deputat și nici pentru funcția de ministru al sportului. La o vârstă sub 30 de ani, angajată doar la firmele tatălui, cu studii la Babeș și un master la Goldiș, experiență 0. Banii (tatălui) vorbesc! Apropo, dacă tot a terminat o facultate cu profil economic ar putea să ne spună și specializarea?


Anchetă la Apaserv după scurgerea datelor personale a mii de sătmăreni
Degeaba dau vina pe o firmă grecească. APASERV are evidența comtractelor. Și această bază de date poate fi folosită în scop electoral. Dacă scrisorile erau semnate de premierul grec și erau în română și greacă îl credeam pe Leitner. Era culmea să spună că ei sunt vinovați. Încă am scrisoarea. Mă gândesc să fac o plângere la Parchet. E prea mult. Îmi place că s-a luat legătura tocmai cu acela care a pus la dispoziție baza de date.


VIDEO. Călin Durla, fost inspector școlar general: ”Învățământul online, degringoladă totală”
Foarte faine propunerile. Vin din partea unui partid care a dat un prefect și, mai apoi, deputat analfabet. Încă nu este lămurită problema ordinii studiilor respectivului. A terminat prima dată liceul sau facultatea? Sunt convins că domnul candidat are în program și îndepărtarea din partid a plagiatorilor și a celor care ajung în funcții parlamentari ori alte funcții de demnitari ai statului și sunt analfabeți funcționali. Ceva de genul unui fost ministru al învățământului care avea dureri la „genunche”.
Citește articolul precedent:
VIDEO. Polițist înjunghiat în România de un american. S-au tras focuri de armă

Închide