Concurență FĂRĂ PRECEDENT la Poliția Satu Mare! Se angajează ofițeri din sursă externă

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare organizează – la data de 30 martie – un concurs cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 3 posturi. Potrivit informațiilor obținute de reporterii PresaSM, pentru cele TREI posturi de ofițeri s-au înscris un număr de 116 persoane!

Este vorba despre un post de ofițer specialist II, în cadrul Serviciului Criminalistic din Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare,  un post pentru ofițer principal II, în cadrul Poliției Municipiului Satu Mare – Secția 1 Poliție Satu Mare – Compartimentul Investigații Criminale – Combaterea infracțiunilor contra patrimoniului din Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, respectiv un post de ofițer specialist III, în cadrul Poliției Municipiului Carei – Biroul Investigații Criminale – Supravegheri judiciare din Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare.

Înscrierile s-au făcut în perioada 14.01. – 22.01.2019 inclusiv, în intervalul orar 09.00 – 15.00. Fişa medicală se depune la sediul instituţiei până la data de 08.03.2019.

În vederea participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile din fișa postului, precum și condițiile legale și criteriile specifice, respectiv :

a) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

b) să cunoască limba română, scris şi vorbit;

c) să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

d) să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic (aptitudinea/ inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne, printr-o examinare medicală şi evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu. În situaţia în care se constată inaptitudinea pentru oricare dintre situaţii, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv. Evaluarea psihologică se susţine înaintea examinării medicale).

e) să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;

f) să îndeplinească condițiile de ocupare prevăzute în fișa postului:

1. Pregătire de bază:

– studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă/echivalentă (anterior aplicării celor 3 cicluri de tip Bologna)
sau
– studii universitare de licenţă, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna),

2. Pregătire de specialitate: nu este cazul

3. Să obțină/să dețină certificat sau autorizație de acces la informații clasificate, conform fișei postului;

4. Să obțină/să dețină permis de conducere categoria ”B”

5. Să obțină/să dețină aviz pentru numirea în structurile poliției judiciare, în calitate de organ de cercetare a poliției judiciare

g) să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist;

h) să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;

i) să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni;

j) să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;

k) să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;

l) să nu aibă, la încadrarea ca poliţist, calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizaţii cu caracter politic;

m) nu are tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară. Verificarea acestui criteriu specific se realizează cu ocazia examinării medicale.

n) dacă prin reîncadrare sau încadrare directă, potrivit nivelului studiilor şi/sau vechimii în specialitate, nu dobândeşte un grad profesional mai mic decât gradul militar echivalent deţinut în rezervă.

Fii primul care comentează! despre "Concurență FĂRĂ PRECEDENT la Poliția Satu Mare! Se angajează ofițeri din sursă externă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Pagina ”Ai parcat ca un bou Satu Mare”, închisă în semn de protest față de Poliție

Închide