Am crezut că primește condamnare pe viață. Așa iese după …

Comment on CONDAMNARE. Criminalul de la Casablanca (din Satu Mare) trei decenii după gratii! by Foris.

Am crezut că primește condamnare pe viață. Așa iese după 10 ani.

Recent Comments by Foris

VIDEO. Cum ”fentează” cerșetorii autoritățile. Bine organizați, cu scuza mereu pregătită
E simplu nu trebuie dat. Este înșelătorie. Dacă ne unim și nu dă nimeni, nici la intrare în biserici atunci vor pleca. O familie și-au făcut tabără la podul galben, cel puțin duminică și-au făcut cina acolo.


Biserica nu are bani?! 90.000 lei sustrași dintr-o biserică din Halmeu
Nu are importanță ce biserică. Și în Baia Mare s-a întâmplat dar nu la Ortodoxă. S-a intrat în timpul slujbei. Au intrat femei cu pruncii și la o biserica reformată în Satu Mare. A intrat o altă persoană la incă o altă biserică în timpul slujbei să ceară bani de călătorie dar acolo a fost rugat să ocupe loc și să asculte slujba până la capăt apoi a primit suma de 100 de lei. Câți astfel de nesimțiți mau sunt?


FOTO. Șpaga pentru medicii din Satu Mare, discutată pe internet. Cât dau bolnavii
Care asistentă primește 7000-7500 RON? Poate la urgențe. Dar să stea careva acolo de gardă atunci când vin unele persoane necivilizate. Atunci salarul de 7500 nu o să vă ajungă.


FOTO. Bărbat tâlhărit ziua în amiaza mare de trei indivizi, în municipiul Satu Mare
Poate fi oricine. Nu doar bronzații tâlhăresc. Ghetourile nu pot fi desființate pentru că sunt protejați de lege și acest fapt nu este vina primăriei sau al primarului. Până când noi nu putem fi civilizați, nu putem fi nici model pentru ei câ și noi facem multe din lucrurile pe care le fac ei ( șicanări în trafic, înjurături, aruncarea gunoiului pe jos sau pe șosea, scandal în familie, droguri în școli ș.a.m.d.)


FOTO. Cine sunt polițistele eroine din Satu Mare. Au ajutat doi bărbați, unul salvat de la moarte
Au tăiat posturi de poliție ca să ajungă pensiile speciale. In loc să lucreze, se plimbă de la un post la altul unde sunt solicitați.
Pe lângă eșuări mai au și misiuni bine îndeplinite cu profesionalism pentru care merită să fie felicitate și ele dar și colegii. Păcat că mai sunt colegi care strică imaginea instituției.
In rest sărbători fericite și mai relaxați-va.


Citește articolul precedent:
Un tânăr din Botoșani, reținut de polițiștii sătmăreni. Va ajunge direct după gratii

Închide