Conducere nouă la PSD Satu Mare. Schimbări importante la vârf

Schimbări majore la vârful Organizației Municipale Satu Mare a PSD. Senatorul PSD și actual ministru al Apărării Naționale, Gabriel Leș, este noul președinte. Acesta a câștigat alegerile interne, care s-au desfășurat astăzi. Contracandidatul noului președinte a fost tocmai Radu Roca, ex-președintele Organizației. Scorul a fost de 71 de voturi pentru Leș, respectiv 38 pentru Roca.

”Mă onorează și mă responsabilizează funcția cu care m-au învestit colegii mei din municipiul Satu Mare și îmi asum să muncesc alături de ei, cot la cot, pentru ca Organizația Municipală a PSD Satu Mare să funcționeze la valoarea pe care trebuie să o aibă o organizație a primului partid politic din România”, a declarat după conferința de alegeri noul președinte Gabriel Leș.

Ciprian Crăciun, poate cel mai vocat consilier social-democrat din cadrul Consiliului Local Satu Mare, ocupă funcția de preșesinte executiv. Cecicia Marinescu, actualmente șef de cabinet al prefectului Darius Filip, este noul secretar executiv.

Cu aceeași ocazie au fost desemnați o serie de vicepreședinți, printre care: deputatul Ioana Bran, Adrian Micle, Florin Iura, Gabriel Mihali, Ionuț Bujor, Cristinel Darie, Octavian Ardelean, Dumitru Fanea și Alina Chiș.

Gabriel Leș (41 de ani) este licențiat în Economie, specializarea Marketing la Universitatea de Vest Timișoara și deține un masterat în “Managementul financiar contabil și juridic al firmei”.

A mai urmat un curs în 2009 în cadrul Institutului Național de Administrație – Programului de perfecționare “Achiziții publice, concesiuni, contracte”. În 2009, a absolvit Programul de formare specializata pentru ocuparea unei funcții publice corespunzătoare categoriei înalților funcționari publici. Leș a urmat cursuri și la Colegiul Național de Apărare, acolo unde s-a specializat în “Securitate și bună guvernare”.

2 Comments on "Conducere nouă la PSD Satu Mare. Schimbări importante la vârf"

  1. Felicitări! Un om cu coloană și cu care ne putem mândri!

    View Comment
  2. Ghita roman | ianuarie 29, 2019 at 05:45 |

    Pocăiții fac politica domnului Dumnezeu nu a lumii,deci nu are ce căuta acolo si in funcția de ministru al apărării .ce face in caz de un război il declara sau nu .el trebuie sa fie om al păcii.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PSD
FOTO. Schimburi incredibile de replici în PSD Satu Mare. Comedie politică

Închide