CONDUCEREA Consiliului Judeţean s-a MUTAT la Berlin. Cu administrator public şi cu o parte dintre consilieri FOTO


Conducerea Consiliului Judeţean, în frunte cu preşedintele Adrian Ştef, participă la cel mai mare târg de turism din lume. Concret, este vorba despre Târgul de Turism de la Berlin, unde județul Satu Mare participă pentru prima dată.

ATC_9833

“Prezența noastră la acest târg este îmbogățită prin participarea meșterului popular Mare Ana, care expune obiecte lucrate manual precum păpuși îmbrăcate în port tradițional oșenesc, pălării oșenești, traiste, zgărzi, etc., dar și prin prezența maestrului olar din Vama, Istvánfi Géza”, se arată într-un comunicar de presă rmeis de către Consiliul Judeţean.

ATC_9851

Delegația sătmăreană mai este compusă din vicepreședintele Rudolf Riedl, consilierii județeni Cosmin Bota, Ciocan Gheorghe și Gindele Emeric, administratorul județului Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea și personal din cadrul biroului de turism al județului Satu Mare.

ATC_9965

Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba germană și engleză.Fii primul care comentează! despre "CONDUCEREA Consiliului Judeţean s-a MUTAT la Berlin. Cu administrator public şi cu o parte dintre consilieri FOTO"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Satu Mare, promovat la Târgul de la Berlin. Olarul din Vama , atracţia stand-urilor româneşti

Închide