Conducerea Draxlmaier le-a făcut dreptate muncitorilor. Ar fi pus pe liber un maistru contestat


Potrivit informațiilor PresaSM, conducerea Draxlmaier Satu Mare ar fi reacționat după ce a audiat mai mulți muncitori dintr-o secție. Și asta după ce zeci de persoane și-ar fi dat demisia, acuzând atitudinea unui anumit maistru.

Mai exact, se pare că reprezentanții celui mai mare angajator din județul Satu Mare i-ar fi dat un preaviz maistrului să își găsească un alt loc de muncă. Prin această decizie, se pare că muncitorii chiar sunt ascultați în unele situații.

De altfel, la solicitarea redacției PresaSM, conducerea Draxlmaier Satu Mare a remis un punct de vedere, în care le solicită tuturor muncitorilor nemulțumiți să facă sesizări. Oficialii promit că vor face verificări pentru a se rezolva orice problemă.

”În relația cu angajații, respectul este foarte important pentru compania noastră și orice sesizare este verificată și discutată punctual. Există deschidere atât din partea conducerii, cât și a Departamentului Resurse Umane, pentru a primi sesizările angajaților”, este mesajul conducerii Draxlmaier.

Reamintim că surse au precizat că la o secție din cadrul Draxlmaier s-ar fi înregistrat un val de demisii. Este vorba de 42 de persoane care și-ar fi dat demisia din cauza atitudinii unui maistru din conducerea unei secții, pe care angajații o acuză că îi ”terorizează”.

Pentru că nu au mai suportat situația, oamenii susțin că au ales să își dea demisia în grup.

”O maistră își terorizează în așa fel subordonatele colege, încât cine nu rezistă terorii își dă demisia. (…) Săracii oameni care rămân nu au altă variantă dacât să suporte. Conducerea Draxlmaier chiar nu-și pune întrebarea cum e posibil ca într-o singură luna să demisioneze 40 – 50 de oameni de la o singură secție?”, spun sursele PresaSM.

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 60.000 de angajați în întreaga lume. Printre clienți se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și Volkswagen.2 Comments on "Conducerea Draxlmaier le-a făcut dreptate muncitorilor. Ar fi pus pe liber un maistru contestat"

  1. Maistra respectiva era sora lui Dancila ?

    View Comment
  2. CONDUCERII de la Draxlmaier ca și celei de la Electrolux, nu le pasă de OAMENI !!! Doar de mașini!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Draxlmaier
Conducerea Draxlmaier, mesaj pentru muncitorii nemulțumiți. Ce le cere să facă

Închide