Consiliul Local a aprobat: Biserica Ortodoxă ridică altar de vară lângă Lidl

Consiliul Local Satu Mare a aprobat planul urbanistic zonal pentru construirea unui altar de vară de către Parohia Satu Mare 7, care a decis să ridice un altar de vară în imediata apropiere a supermarketului Lidl. În acest sens, a și depus o serie de documente în vederea obținerii autorizației.

”Amplasamentul studiat se află în intravilanul municipiului Satu Mare, cu acces pe partea estică a Bulevardului Lalelei (Pod Golescu), afiându-se în vecinătatea Bisercii Sfinfii Împăraţi Constantin şi Elena Satu Mare, de la nord de parcela studiată, respectiv se învecinează în sud şi est cu Supermarketul aflat în proprietatea S.C. Lidl S.R.L. Terenul care urmează a fi reglementat prin PUZ are o suprafata de 1 340,00 mp”, se arată în documentația depusă în vederea aprobării Planului Urbanistic Zonal.

Terenul este al statului român, dar a fost dat în concesiune Parohiei Ortodoxe 7.

”Acesta este în proprietatea municipiului Satu Mare, cu drept de folosință Parohia Satu Mare VII- Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, înscris în C.F. nr. 151661, având folosința de teren arabil în intravilan. (…) Accesul la parcele se va face din Bulevardul Lalelei printr-o alee carosabilă, care să deservescă accesul si la Biserica vecină”, se arată în documente.3 Comments on "Consiliul Local a aprobat: Biserica Ortodoxă ridică altar de vară lângă Lidl"

 1. MERGETI DRAQLUI ALTUNDEVA DE AICI ,CU DIFUZOARELE VOASTRE, CA NU PUTEM ODIHNI ASA GALAGIE FACETI !!!!!!
  RUSINE SA AVETI ……OBRAZNICI CE SUNTETI

  View Comment
 2. Si pe cine intereseaza altarele lor?

  View Comment
 3. Badea Gheorghe | iunie 28, 2018 at 09:11 |

  Sper să nu distrugă zona amenajată foarte frumos de către cei de la LIDL! Chiar ar fi păcat!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Biserica Ortodoxă
Asta da! Arsenie Boca aparține parțial unei sătmărence. Comercianții ortodocși, somați de avocați

Închide