Continuă controalele! Lăsați fără carnea de porc, de polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera a prins un pakistanezsursa: Politia de Frontiera

Polițiștii de frontieră împreună cu inspectorii DSVSA au pus sub sechestru aproape 80 de kg de produse de origine alimentară, care urmau să ajungă în țară prin vama Halmeu. DSVSA anunță continuarea controaleor, mai ales că mai sunt active două focare de pestă procină.

În urma verificărilor efectuate în Punctul de Inspecție la Frontieră Halmeu, de către inspectorii SDVSA și Poliția de Frontieră, a fost supusă sechestrului / reținerii oficiale, cantitatea de 79,6 de kg de produse alimentare de origine animală , în valoare de 2277 lei. Din produsele reținute au fost recoltate probe pentru examene de laborator. După confiscare, produsele au fost dirijate, pentru incinerare, către o unitate de ecarisare autorizată.

DSVSA reamintește că rămân în vigoare interdicțiile de a aduce în țară carnea proaspătă de porc, carnea preparată sau carnea tocată de porc și produsele din carne de porc.

În Satu Mare mai sunt active la această oră două focare de pestă porcină, la Cehal și Orbău.

Din cei 61 de mistreți găsiți morți – un număr de 33 capete au fost confirmață ca pozitivi, iar din cei 1001 mistreți împușcați – un număr de 17 de mistreți au fost confirmați ca pozitivi, în fondurile de vânătoare de pe raza județului.Fii primul care comentează! despre "Continuă controalele! Lăsați fără carnea de porc, de polițiștii de frontieră"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Halmeu
S-a ales cu o amendă de 5.000 de lei după ce a fost tras pe dreapta de polițiști

Închide