Copilaș (4 ani) singur pe stradă. Părinții îl știau la grădiniță, în Satu Mare

FOTO: Arhivă

Un copilaș, în vârstă de patru ani, a fost găsit singur pe o stradă din municipiul Satu Mare, în timp ce părinții îl știau la grădiniță. Acesta a fost reperat de către un trecător, care a sunat la 112.

Potrivit informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 11.00, pe Calea Traian din municipiul Satu Mare. Un cetățean a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, anunțând că pe stradă se află un copilaș rătăcit.

Misterul a fost deslușit la scurt timp, după ce o educatoare a ieșit să recupereze copilul ajuns în stradă! Care putea fi rănit cu ușurință de o mașină!

Potrivit informațiilor PresaSM, minorul a ieșit din curtea Grădiniței Gulliver, situată tot pe strada Traian, profitând de o clipă de neatenție din partea personalului supraveghetor. Cert este faptul că totul s-a încheiat cu bine, iar educatoarele au scăpat de amendă. Căci polițiștii au ajuns la fața locului dar le-au iertat pe educatoarele neatente.

”Într-adevăr, un copil a ieșit din curte, la circa zece metri de grădinița noastră. Un trecător l-a văzut și a sunat la 112. O colegă de a noastră a ieșit să caute copilul și l-a găsit, apoi domnul a sunat din nou la 112 anunțând că acel copil a fost preluat de educatoare. Într-adevăr, poliția a ajuns la noi și făcut un raport al incidentului, dar totul s-a rezolvat amiabil. Noi am dispus măsurile în consecință, iar situația s-a rezolvat”, a declarat Cristina Nemeș, directoarea Grădiniței Gulliver, pentru PresaSM. 

Nu la fel s-a întâmplat și în urmă cu circa o jumătate de an, atunci când o educatoare din municipiul Satu Mare a fost sancționată contravențional după ce un copil de grădiniță se plimba singur pe străzile municipiului Satu Mare. Și la acea dată, micuțul a scăpat nevătămat.1 Comment on "Copilaș (4 ani) singur pe stradă. Părinții îl știau la grădiniță, în Satu Mare"

  1. Este foarte bine, nu s-a intamplat nimic!
    Dar …, Oare… ? incidentul pune semne de intrebare si o strategie pentru ca alt eveniment oricand posibil, cu o usa deschisa sa nu se repete?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre grădiniță, Inspectoratul de Poliție Județean
Profesoara care a agresat doi elevi a ieșit de după gratii. Ce se va întâmpla cu ea

Închide