Coregrafii personalizate pentru dansul mirilor la Loga Dance School!

A mai rămas puţin până la nunta pe care o visaţi dintotdeauna iar dansul mirilor reprezintă pentru voi o durere de cap? Soluţia este mai mult decât simplă şi se numeşte Loga Dance School! Loga Dance School, una dintre cele mai importante şcoli de dans din România, organizează cursuri pentru dansul mirilor.

Nu vorbim însă despre o coregrafie clasică de dans pentru miri ci despre ceva unic şi diferit. La Loga Dance School fiecare coregrafie este personalizată pentru fiecare pereche în parte. Nu se fac două coregrafii identice!

De altfel totul este foarte simplu. Mirii aleg melodia şi tipurile de dans din care Loga Dance School va pregăti o coregrafie. Coregrafiile sunt realizate conform cererii: clasic sau combinat cu mai multe stiluri de dans, inclusiv stil american.

Mirii vor fi pregătiţi de Loga Hajnalka. Hajni a absolvit Academia de Dans din Budapesta şi a pregătit până acum peste 400 de miri pentru primul lor dans de deschidere la nuntă. Hajnalka este devotată acestei meserii de profesoară de dans, face totul din plăcere şi pasiune şi este cea mai potrivită persoană pentru pregătirea mirilor.

Este recomandat să începeţi pregătirile pentru dansul mirilor cu cel puţin două luni înainte de eveniment. Pentru o pereche care nu a practicat niciodată dansul, o coregrafie simplă durează în medie 3 – 4 antrenamente.

Loga Dance School vă stă la dispoziţie şi cu servicii de Show Dance pentru a le oferi o surpriză deosebită invitaţilor dumneavoastră. Puteţi opta pentru un spectacol de 10, 20, respectiv de 30 de minute. La acest capitol vă puteţi bucura de o prezentare de dansuri Latino, Standard, Salsa, etc.

Pentru programări şi rezervări puteţi suna de luni până vineri între orele 9 şi 18 la numărul de telefon 0742-410-152 (Hajni).

Loga Dance School – The rhythm is in you!


locuri de munca satu mare

Fii primul care comentează! despre "Coregrafii personalizate pentru dansul mirilor la Loga Dance School!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
VIDEO. IREAL. Ce au făcut câțiva copii în timpul furtunii de astăzi, în Satu Mare

Închide