Coronavirus vs. autorități. Un avocat cere prefectului de Satu Mare clarificări urgente


Cunoscutul avocat sătmărean Ciprian Ardelean critică activitatea Instituției Prefectului și, implicit a prefectului Radu Bud, acuzând o lipsă de comunicare eficientă cu opinia publică în ce privește potențialul pericolul generat de prezența coronavirusului în țări cu o diasporă românească semnificativă. 

Ciprian Ardelean cere transparentizarea gradului de pregătire al instituțiilor din județul Satu Mare, în condițiile în care există deja semne de întrebare cu privire la eficiența acestora. Avocatul cere voalat chiar și demisia prefectului Radu Bud, dacă nu va putea liniștii oamenii.

Avocatul Ciprian Ardelean

Redăm mai jos poziția avocatului Ciprian Ardelean: 

”Raportat la neliniștea generalizată a locuitorilor județului Satu Mare, din păcate major resimțită public, privind virusul COVID 19 (coronavirus) în contextul determinat de mobilitatea familiilor și a multor apropiați ai noștri dinspre Italia (țara cu mare grad de risc de îmbolnăvire), relativ și la poziția geografică pe care o are județul Satu Mare (un județ de graniță și de tranzit), SOLICIT PUBLIC domnului Prefect al Județului Satu Mare ca, raportat la atribuțiile pe care le are, să INFORMEZE CETĂȚENII cu privire la stadiul de pregătire a institutiilor din subordinea sa privind gestionarea acestei situații emergente și de extrem interes public. Totodată, raportat la evoluția acestei eventuale dar totuși foarte posibile epidemii în Satu Mare, apreciez că este în sarcina Prefectului ca (în măsura realității) să liniștească oamenii… cât mai devreme, ori să lase locul unui specialist!”.2 Comments on "Coronavirus vs. autorități. Un avocat cere prefectului de Satu Mare clarificări urgente"

  1. E inadmisibil ca politicieni ieftini să se folosească de această nenorocire, alertând populația, doar în scop propagandistic! Rușine!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Ciprian Ardelean
Ciprian Ardelean: Pro România a făcut jocurile la alegerile din PSD Satu Mare

Închide