Cosmin Rațiu: ”E nevoie de responsabilitate socială într-o funcție de conducere. Și nu strică nici puțină experiență”!


Dr. Cosmin Rațiu, candidat al ALDE pentru Primăria Satu Mare, susține că , după cum a precizat și în dezbaterea organizată săptămâna trecută la postul local ITV, e nevoie nu doar de determinare sau acumulare de cunoștințe teoretice, dar, mai cu seamă, de responsabilitate socială pentru a candida pe o funcție de conducere în administrația publică, funcție în care destinele unui mare număr de oameni depind de deciziile tale.

Redăm mai jos comunicatul de presă remis de către ALDE Satu Mare:

Și nu strică nici puțină experiență, dobândită atât în profesia exercitată în mediul privat, cât și în administrația publică, nu neapărat în cea mai înaltă funcție, din prima!

Acesta este principiul pe care îmi bazez candidatura pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, după două mandate petrecute în Consiliul Local, timp în care consider că am dobândit experiență și suficiente cunoștințe în acest domeniu pentru a fi în continuare în slujba sătmărenilor, dar asumându-mi responsabilități mai mari, în folosul tuturor.

Dacă în mandatele trecute mi-am adus contribuția la unele proiecte în care aveam atribuții, prin prisma profesiei mele și a calității de șef al comisiei de specialitate din cadrul Consiliului Local (mă mândresc mai ales cu înființarea rețelei de cabinete stomatologice școlare, din care trei sunt deja funcționale și urmează să amenajăm alte două) consider că este timpul să fac și mai mult pentru comunitatea locală și să implementez și alte proiecte pe care le-am prezentat în programul meu electoral.

Printre proiectele cărora le voi acorda prioritate se numără, printre altele, reabilitarea și modernizarea Centrului Vechi și a Centrului Nou, refuncționalizarea și amenajarea zonelor de agrement, dar și realizarea unui modul de bază sportivă ce s-ar putea amenaja cu ușurință în toate cartierele.

De asemenea, voi înființa un Centru Medical Social, în care se vor găsi medicina de familie, medici specialiști, farmacie și laboratoare de analiză, toate într-un singur loc. Autoritățile locale vor pune la dispoziția unităților spitalicești clădiri sau alte spații necesare extinderii secțiilor existente și vor sprijini înființarea unei secții de geriatrie și îngrijiri paleative.1 Comment on "Cosmin Rațiu: ”E nevoie de responsabilitate socială într-o funcție de conducere. Și nu strică nici puțină experiență”!"

  1. Auzi la asta cica putina experienta… Doamne unde neam ajuns

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ALDE, alegeri locale 2020
FOTO/VIDEO. Victor Ponta, la Satu Mare: “Vreau să ținem cu oamenii, împotriva politicienilor care le vor răul!”

Închide