COVID-19 Satu Mare: Încă un sătmărean a fost declarat vindecat

Încă un sătmărean a fost declarat vindecat de coul coronavirus la nivelul județului Satu Mare, informează Instituția Prefectului. Concret, până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 90 de vindecări și 8 decese cauzate de coronavirus.

La nivelul județului Satu Mare, în data de 9 august 2020, se află în carantină la domiciliu 139 persoane. De asemenea, până în prezent au fost testate 10.202 persoane și au fost efectuate 14.646 teste.

În perioada 08.08.2020, ora 07:15 – 09.08.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 4982 persoane, dintre care 4979 persoane care fac excepție de la măsura dispusă de DSP. Dintre acestea, 3 persoane au intrat în carantină la adresa declarată.Restul de 4979 persoane au fost chestionate și evaluate de către personalul medical delegat în cadrul sectorului, starea de sănătate a acestora fiind asimptomatică.

La Urziceni, pe sensul de intrare în țară nu s-a prezentat nicio persoană care a revenit/tranzitat din țările afectate de coronavirus (altele decât țările exceptate de la măsura izolării/carantinării).Fii primul care comentează! despre "COVID-19 Satu Mare: Încă un sătmărean a fost declarat vindecat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare
COVID-19 Satu Mare: Trei cazuri noi în ultimele 24 de ore la noi în județ

Închide