COVID19. Primăria Satu Mare cumpără aparate de ventilație pentru Spitalul Județean

FOTO: Arhivă

Primăria Satu Mare intenționează să cumpere mai multe aparate de ventilație pentru Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. În acest sens, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a propus Consiliului Local să aprobe alocarea sumei de 300.000 lei Spitalului Județean de Urgență Satu Mare în vederea achiziționăriii a trei aparate de ventilație.

”Sprijinim Spitalul Județean de Urgență! Primăria și Consiliul Local Satu Mare alocă fonduri pentru cumpărarea de aparatură medicală, necesară Spitalului Județean de Urgență în combaterea virusului COVID-19”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

Reamintim că și omul de afaceri sătmărean Vasile Lucuț a donat 250.000 de euro pentru achiziționarea de aparatură medicală și consumabile pentru Spitalul Județean Satu Mare. Banii donați vor merge către aparatura atât de necesară în lupta cu COVID-19.Lista donațiilor făcute de patronul UNICARM:

• Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare:

Aparat de testare COVID-19
1000 de kit-uri de testare COVID-19

• Sectia ATI a Spitalului Judeţean Satu Mare:
10 Aparate de Ventilare dotate complet cu: Pat cu 4 motoare, Monitor Functii Vitale, Aspirator
1 Targa Hidraulica.

• Spitalul de boli infecţioase Satu Mare (secţia adulţi + sectia pediatrie copii):

10 Pulsiometre
10 Tensiometre
1 Defibrilator
4 Monitoare Functii Vitale
1 Masina de spalat cu uscator

“Suntem conştienţi de eforturile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le depună, de sacrificiile pe care fiecare trebuie să le facă zi de zi, însă trebuie să ne menţinem speranţa vie, pentru a trece cu bine peste aceasta grea incercare !”, mai spune compania sătmăreană.

Nu este pentru prima dată când omul de afaceri Vasile Lucuț face donații importante, în aparatură, către Spitalul Județean Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "COVID19. Primăria Satu Mare cumpără aparate de ventilație pentru Spitalul Județean"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Licitație finalizată! Al treilea pod peste Someș va fi construit de giganții de la Strabag

Închide