FOTOGALERIE. Cruce uriașă, ridicată de un preot în județul Satu Mare! Se vede de la zeci de km depărtare

Preotul ortodox Gabriel Chereji, din cadrul Parohiei Cuța, a ridicat o cruce uriașă, cu o înălțime de 16 metri și 1.4 metri lățime. Aceasta a fost ridicată pe locul fostei mănăstiri din localitate. Preotul a dorit să finalizeze lucrările în vara acestui an, la împlinirea a 402 ani de la atestarea istorică a fostei Mănăstiri.

”Crucea fostei Mănăstiri de la Cuța a fost amplasată la locul istoric, atât de important. Crucea este o promisiune personală pe care am făcut-o credincioșilor anul trecut la aniversarea Mănăstirii de la Cuța a 401 ani, dar este o dragoste pentru locul sfânt al fostei Mănăstiri. Această cruce care are înălțime de 16 metri și 1,4 lățime va fi strajă sfântă pentru zona codrului. Și mai ales îmi ales îmi doresc să fie un loc mai vizat, având în vedere frumusețea înălțimii sfintei cruci. Multumesc din suflet pentru ajutorul oferit la sudarea structurii din fier a sfintei cruci, domnului Petre Bărbuș, unchiul doamnei preotese!”, a spus preotul Gabriel Chereji.1 Comment on "FOTOGALERIE. Cruce uriașă, ridicată de un preot în județul Satu Mare! Se vede de la zeci de km depărtare"

  1. Vrednic preot! Face multe pentru sat și oamenii lui. Să-l ajute Dumnezeu, dar și oamenii!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Biserica Ortodoxă
Preotul ortodox Ioan Panusciac, decedat la Spitalul Carei. Prefectura: ”Avea COVID”

Închide