Crucea Roșie: ”Este nevoie de echipamente de protecție pentru Spitalul Județean”

FOTO: Arhivă

Reprezentanții celor de la Crucea Roșie Satu Mare au lansat un apel către toți sătmărenii, persoane fizice sau juridice, să doneze sume de bani în vederea achiziționării de mijloace de protecție pentru personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Redăm mai jos apelul celor de la Crucea Roșie:

”Dragi sătmăreni, vă invităm să fiți alături de Crucea Roșie Filiala Satu Mare în prevenirea Covid 19, în acest moment avem mari solicitări din partea Spitalului Județean Satu Mare în vederea sprijinirii acestora cu materiale și echipamente de protecție. Vă invităm și vă rugăm să fiți alături de noi donând orice sumă în contul nostru deschis special pentru această activitate.

Câte puțin putem să facem mult, bineînțeles vă vom ține la curent cu toate achizițiile făcute. Invităm și firmele să fie alături de noi.

Contul nostru este:

INTESA SANPAOLO SUCURSALA SATU MARE:

RO71WBAN2511000431501476

Titularul contului este Crucea Roşie Satu Mare.

Firmele pot dona 20% din impozitul pe profit, le așteptăm. Dacă nu puteți dona vă rugam să ne sprijiniți cu distribuirea acestui mesaj”.

2 Comments on "Crucea Roșie: ”Este nevoie de echipamente de protecție pentru Spitalul Județean”"

 1. Ar trebui ca toti politicienii si cei cu pensii speciale sa renunte ,eventual chiar si primarii sefii de consilii judetene si alti bugetari ,la venituri pana la limita a 75% din salariul minim ca sa se poata achizitiona sau dupa caz fabrica la noi in tara echipamentele necesare

  View Comment
 2. Iliescu iris | martie 26, 2020 at 16:22 |

  Acum noi trebiue sa ajutat spitalele cu bani pt echipamente!? Dar când te duci la spital la o intervenție chirurgicală sau alt tratament mai că nu îți cere mită pe fata!!!???…nu bagi in buzunar “ceva” nu te baga nici ei în seamă.
  Sunt multi tineri care au plecat in afara pt. că aici posturile costa mult. Am pierdut oameni de valoare din cauza mafiei din sănătate….
  Să se descurce acum și singuri, noi și așa contribuim la sănătate.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Crucea Roșie
UNITATE. Crucea Roșie Satu Mare, apel către toți sătmărenii!

Închide