Cum ”parchează„ autoritățile în Satu Mare. Poliția, Poliția de Frontieră sau Poliția Locală

Pe grupurile de pe Facebook sunt postate mai multe poze în care angajați ai Poliției, Poliției de Frontieră sau Poliției Locale parchează mai mult sau mai puțin legal.

În acest instantaneu fotografic se poate vedea cum un angajat care pare să fie de la Poliția Locală stă de vorbă cu șoferul unui Mercedez. Cel mai probabil, îi amintește acestuia că nu a parcat tocmai regulamentar. Ce-i drept, este și pe contrasens. Doar că, la nici un metri distanță, se află un autovehicul Dacia Duster – inscripționat cu Poliția de Frontieră. Suntem curioși dacă s-a acționat pe linia clarificării acestei situații suprinse în cursul anului trecut.

frontiera

În imaginea de mai jos este suprins un autovehicul Dacia Logan al Poliției Locale care este parcat pe un loc destinat exclusiv persoanelor cu handicap. Din câte știm, la Poliția Locală nu sunt angajate persoane cu dizabilități fizice sau mentale.

locala01

Autovehicului Dacia Logan este – cel mai probabil – al vreunei secții de poliție rurală sau al vreunui serviciu de ordine publică. Cum nu este asigurată trecerea pietonilor, parcarea este indiscutabil ilegală. Este greu de înțeles ce l-a determinat pe omul legii să aleagă această soluție.

politie parcare

În următoarea imagine se poate observa cum automobilul Dacia Logan al Poliției este parcat neregulamentar. Chiar dacă pietonii au posibilitatea să se strecoare pe lângă mașină, oprirea este interzisă prin semn de circulație.

ordine publica

În imaginea de mai jos autovehiculul Dacia Duster – care aparține Ministerului de Interne – dar fără să se vadă clar cărei ”arme”, a parcat ca și un pieton.

duster

Și ca meniul să fie complet, nu putea lipsi ”exemplul” celor de la Serviciul pentru Siguranța Traficului. Mașina este parcată chiar lângă centrul de examinare al persoanelor care doresc să își obțină permisul de conducere. Probabil, această parcare are un rol didactic, arătându-le viitorilor șoferi cum să nu parcheze.

trafic01

1 Comment on "Cum ”parchează„ autoritățile în Satu Mare. Poliția, Poliția de Frontieră sau Poliția Locală"

  1. Dorim o părere oficială a conducerii IJP Satu Mare!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean, parcare, Poliția de Frontieră
Parcare cu ”aer condiționat” în centrul Sătmarului. Cum se blochează parcările

Închide