Cum să alegi un frigider. Detaliile esențiale de care să ții cont

În ziua de astăzi, să alegi un frigider înseamnă mai mult decât să fie încăpător. Acum, frigiderul trebuie să aibă neapărat compartimentare adecvată pentru toate felurile de alimente, să se potrivească cu mobilierul din bucătărie, să fie inteligent și câte și mai câte.

Frigiderul este probabil cel mai important element din toată bucătăria, așa că alegerea unuia este un proces destul de stresant. Tehnologia modernă a făcut însă ca o mulțime de lucruri să devină mai simple. Alegerea celui mai bun frigider poate fi unul dintre ele, dacă, înainte de a porni la cumpărături, ții cont de câțiva factori. Stilul de viață și numărul de membri ai familiei sunt doar două dintre criteriile pe care e bine să le ai în vedere.

FRIGIDERE IEFTINE – LINK

Am sintetizat, așadar, o serie de informații despre tipurile de aparate frigorifice și caracteristicile acestora direct de la sursă, respectiv de la producători, în acest caz de la Arctic.
Există mai multe tipuri de frigidere: cu o ușă, cu două uși, combină frigorifică sau congelator, fiecare oferindu-ți anumite avantaje. Gândește-te la ce tip de alimente cumperi. Mergi rar la cumpărături și preferi alimentele congelate? Sau îți place să ai mereu alimente proaspete? Mai jos poți vedea descrierile principalelor categorii de aparate frigorifice.
Combina frigorifică

Este opțiunea cea mai bună când ai nevoie de un frigider, dar și de un congelator încăpător, însă nu dispui de suficient spațiu pentru două aparate separate. Cele două compartimente frigorifice sunt delimitate prin uși separate, cu răcitorul situat deasupra congelatorului.

FRIGIDERE IEFTINE – LINK

Frigiderul cu două uși

Este modelul clasic de aparat frigorific și ideal pentru cei care folosesc congelatorul în mod regulat, dar nu au nevoie de un spațiu foarte mare de depozitare în interiorul acestuia. Capacitatea frigiderului este generoasă, acesta fiind compartimentat eficient prin rafturi ajustabile, chiar și pe ușă, și un compartiment dedicat pentru fructe și legume
Frigiderul cu o ușă

Este potrivit dacă spațiul de care dispui nu este foarte generos sau dacă familia ta are doar unul sau doi membri. Simplu și ușor de folosit, îți pune la dispoziție un volum suficient pentru păstrarea alimentelor proaspete. Are rafturi ajustabile și o cutie pentru fructe și legume. În partea de sus, are încorporat congelatorul cu ușă separată.

FRIGIDERE IEFTINE – LINK

Detaliile fac diferența

Spațiul de amplasare al aparatului frigorific și poziția în camera sunt factori de luat în seamă la alegerea frigiderului, dar nu sunt mai prejos nici consumul de energie sau autonomia
Dimensiunea frigiderului

Capacitatea aparatului frigorific este importantă, însă la fel de important este să te asiguri că ai măsurat bine locul în care acesta va fi amplasat, dar și dimensiunile ușilor prin care vei deplasa aparatul până la locul de instalare. Combina frigorifică se potrivește de minune unei familii numeroase, la fel cum frigiderul cu o ușă este alegerea potrivită în cazul unui spațiu mai restrâns. Indiferent de limitările spațiului locuinței tale, cu siguranță vei găsi aparatul frigorific potrivit.

FRIGIDERE – LINK

Consumul energetic

Încadrarea în clasa energetică A+ îți garantează un consum de energie electrică de până la 24% mai mic față de aparatele frigorifice din clasa A.

Autonomia

Dacă se întâmplă să se întrerupă curentul electric, nu e cazul să-ți faci griji. În funcție de model, temperatura din interiorul frigiderului se menține la parametri optimi până la 17 ore.

Ușile reversibile

Posibilitatea de a schimba direcția de deschidere a ușilor frigiderului va face amplasarea lui în locul dorit de tine mult mai ușoară.

Fii primul care comentează! despre "Cum să alegi un frigider. Detaliile esențiale de care să ții cont"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre emag
Un aragaz bun poate fi găsit și la un preț competitiv!

Închide