Cum vor arăta terasele de la 1 iunie. Ce condiții trebuie respectate

Guvernul României a prezentat astăzi o parte din condițiile pe care trebuie să le îndeplinească, de la 1 iunie 2020, reprezentanții localurilor care vor să își deschidă terasele. 

Concret, se permite servirea de băuturi și produse alimentare cu asigurarea unei distanţe de 2 metri între mese şi cu maxim 4 persoane la o masă.

”Începând cu data de 1 iunie, se permite prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între mese şi participarea a maximum 4 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, şi cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordin comun al ministrului sănătăţii, ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri şi preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, emis în temeiul art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”, se arată în documentul remis astăzi.De asemenea, se va putea merge la plajă, dar și aici e nevoie de păstrarea distanței de doi metri între scaune. Se vor relua și transporturile internaționale, rutiere și feroviare. Se vor relua și spectacolele în aer liber, dar cu o participare maximă de 500 de persoane. Competițiile vor fi posibile în aer liber, mai puțin sporturile de contact și fără spectatori.Fii primul care comentează! despre "Cum vor arăta terasele de la 1 iunie. Ce condiții trebuie respectate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare
COVID-19 Satu Mare: Niciun caz nou în ultimele cinci zile

Închide