Curățenia de primăvară făcută și cu asistații social în municipiul Satu Mare

Curățenia de primăvară se face în municipiul Satu Mare și cu ajutorul asistaților social.

”În conformitate cu prevederile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat şi în baza Protocolului de colaborare încheiat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială, pe raza municipiului Satu-Mare au fost desfăşurate 13 acţiuni cu beneficiarii de ajutor social, sub îndrumarea cadrelor de specialitate a respectivului serviciu, prin care s-au executat activităţi în folosul comunităţii ce constau în curăţarea locurilor unde au fost amplasate ilegal diferite afişe, curăţarea zonelor unde au fost depistate depozitări ilegale de deşeuri, activități de curățenie, ocazie cu care s-au strâns 18 metri cubi de resturi menajere. La aceste activităţi au participat în medie 5 persoane beneficiare de ajutor social”, se arată în raportul de activitatea pe luna martie al Poliției Locale Satu Mare.

De asemenea, au fost efectuate acțiuni pentru identificarea și sancționarea cerșetorilor.

”S-au desfăşurat acţiuni de depistare a persoanelor care apelează la mila publică pe raza municipiului Satu Mare şi de combatere a acestui fenomen, fiind depistate 68 persoane şi sancționate 33 persoane”, se arată în sursa citată.

Fii primul care comentează! despre "Curățenia de primăvară făcută și cu asistații social în municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
FOTO. Cu duba pe dig, în municipiul Satu Mare. Pietoni, faceți loc. Ne scuzați pentru barieră

Închide