De ce mai există CRIZĂ de medicamente?! Spitalul Județean dă peste 29 de milioane de lei dintr-un foc!

Sătmărenii continuă să se plângă că sunt trimiși de anumite cadre medicale din Spitalul Județeană să cumpere medicamente. Dovadă stau cel puțin angajații farmaciilor din jurul unității spitalicești, care au auzit povești de tot felul despre cât și ce tipuri de medicamente au fost nevoiți aparținătorii bolnavilor să cumpere, la indicația medicilor.

Conducerea Spitalului Județean pare să încercere să stopeze acest fenomen și scoate la licitație achiziția de medicamente.

Concret, conducerea Spitalului Județean a scos la licitație achiziția de medicamente în valoare de 29.172.148 lei. Acestea au fost anunțate pe trei loturi diferite. Mai exact, ”Medicamente pentru Programul National de ONCOLOGIE; Medicamente diverse pentru Spital și UPU” – 15.983.724 lei, ”Medicamente diverse pentru Spital și Upu” – 8.094.975 lei, respectiv ”Medicamente diverse, substante farmaceutice pentru SPITAL și UPU” – 5.093.449 lei.

Totuși, se nasc anumite semne de întrebare. Fie nu se cumpără destule medicamente fie se ”pierd” pe undeva?! În ambele cazuri, răspunsul nu este în favoarea pacientului.

Fii primul care comentează! despre "De ce mai există CRIZĂ de medicamente?! Spitalul Județean dă peste 29 de milioane de lei dintr-un foc!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre medicamente, medici
Spitalele din judeţ sunt SUFOCATE de cazurile sociale
Spitalele din judeţ sunt SUFOCATE de cazurile sociale. Ultimul REFUGIU pentru oamenii SĂRACI

Închide