DEMERS. Polițiștii sătmăreni, în ”luptă” cu conducerea Poliției Române

Sute de polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) s-au înscris în nou înființatul sindicat Europol. De altfel, vineri, 13 ianuarie, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare a avut loc ședința de constituire a Filialei Sindicatului Satu Mare a Europol.

Deși superstițioșii ar spune că data de 13 e una cu ghinion, polițiștii sătmăreni au vrut sa înceapă noul an cu dreptul și sa își constituie, în mod oficia, filiala.

La sedinta a participat și comisarul șef Alin Hanis, împuternicit inspector șef, care a ținut să fie prezent pentru lua la cunoștință în mod direct de problemele polițiștilor, dar și de obiectivele pe care și le-a stabilit conducerea Filialei Sindicatului EUROPOL Satu Mare pentru anul 2017.În urma alegerilor, conducerea filialei Satu Mare are următoarea formulă: președinte: Felix Văsuț, vicepreședinți: Cristian Sorin Urda, Mihai Moldovan, Daniel Iancău, Cristian Petran și Adrian Sabău.

De asemenea, au fost aleși delegații sindicali pentru acoperirea întregului județ.

Le dorim succes și ne punem speranța că își vor reprezenta membrii cu profesionalism, așa cum au făcut-o și până acum.Fii primul care comentează! despre "DEMERS. Polițiștii sătmăreni, în ”luptă” cu conducerea Poliției Române"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Atenție, șoferi! Cum acționează ȚEPARII pe drumurile județului. Caz concret

Închide