Demers urgent la Urgență Satu Mare! Se încearcă angajarea masivă de noi medici

În plină criză de medici, conducerea Spitalului Județean Satu Mare a scos la concurs un număr de 14 posturi de medic. Potrivit informațiilor PresaSM, cele mai multe posturi sunt cele pentru Unitatea de Primire Urgențe, unde se caută cinci medici.

Conducerea Spitalului Județean Satu Mare a scos la concurs un post în specialitatea Pediatrie la Secția Pediatrie, un post la Anestezie și terapie intensivă la Secția ATI, un post la Obstetrică-ginecologie la Tășnad, un post în specialitatea ORL la Cabinetul de ORL Tășnad, un post în specialitatea Neurologie pediatrică la Cabinetul de Neuropsihiatrie infantilă din cadrul Ambulatoriului integrat.

De asemenea, s-au mai scos la concurs două posturi la Radiologie-imagistică medicală pentru Laboratorul de Radiologie-imagistică medicală I, cu punct de lucru în locația II și la Tășnad, un post  în specialitatea Oftalmologie la Secția Oftalmologie, trei posturi în specialitatea Medicină de urgență la UPU-SMURD, două posturi la Pediatrie la UPU-SMURD, respectiv un post cu normă întreagă de biolog pentru Laboratorul de Analize medicale I, cu punct de lucru în locația II și la Tășnad.

Înscrierile la concurs se fac timp de 15 zile, începând din data de 16.08.2019. Concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la data de 16.08.2019.Fii primul care comentează! despre "Demers urgent la Urgență Satu Mare! Se încearcă angajarea masivă de noi medici"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Unitatea de Primire Urgențe
FOTO. Un nou scandal la Urgență. Părinți cu copii, puși să aștepte ore întregi

Închide