După ce te vei înregistra on-line vor sări să vadă …

Comment on Deputatul Ioana Bran, inițiator al legii privind votul din Diaspora: „Îmi doresc ca alegerile să fie impecabile” by Gică Contra.

După ce te vei înregistra on-line vor sări să vadă dacă ai declarat că ai reședința în străinătate. Dacă nu ai declarat vei fi amendat. Următoarea mișcare va fi să impună printr-o metodă (sunt inventivi în genul acesta de inițiative) taxe speciale celor care lucrează în străinătate. Nu te încrii în registrul electoral inventat de ei, nu votezi. Te înscrii, te ard. Au găsit metoda de a scăpa de votiul diasporei. Ori, cel puțin încearcă. E mai ușor (și mai eficient) decât să dea drumul la votul prin corespondență sau electronic.

Recent Comments by Gică Contra

Ordinul lui Daea intră în vigoare: Cel mult 5 porci într-o gospodărie!
@Tiby Ești cam dezorganizat în exprimare. Poate ai gândit ceva interesant dar a ieșit un haos. Mai încearcă.


Se schimbă șeful din Poliția Satu Mare?! Începe marea bătălie pe post
@anonim Academia de Poliție e instrucția aia a cărei conducători sunt cercetați pentru amenințarea cu moartea a unei jurnaliste? Și pentru constituirea unui grup infracțional? Acuzații recunoscute de unul din membrii grupului.


Alternativă în Satu Mare. Un mare brand va rezolva criza de muncitori cu srilankezi!
Pentru cei care vin să lucreze în România este ocazia de a scxăpa de sărăcie. Exact cum merg românii să lucreze în străinătate, exact așa vin ei să lucreze în România. Nu faceți decât să demonstrați cât sunteți de xenofobi. CE rău v-au făcut sărmanii ăia? Dacă vreun cunoscut de-al vostru ar fi fost tratat astfel în străinătate săreați la gâtul celor care făceau acest lucru. Sunteți patetici. Imoral, incorect și nerușinat, nu-i așa? Oare milioanele de români din occident nu fac la fel? Nu lucrează (marea majoritate) pe salarii mai mici decât ale băștinașilor? Și. totuși le convine pentru că sunt mai mari (salariile) decât în țara natală. Sunteți niște iprocriți.


VIDEO. Abuz grosolan al Poliției Satu Mare. Șofer umilit în centrul municipiului
Serios?! Atacul la persoană și elucubrațiile?! Care este persoana pe care am atacat-o că nu mi-ați publicat comentariul?


FOTOGALERIE. Coșmarul din Satu Mare. O zonă întreagă sub nori de praf
Ioan De ce?! Ai informații că Octavian Goga va rămâne neasfaltată, ca pe timpul poetului?!


Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO. A fost prins hoțul care spărgea mașini în municipiul Satu Mare. Lovituri în serie

Închide