Deputatul Octavian Petric îi răspunde lui Dorel Coica: ”A dezertat, îl vrea pe Kereskenyi primar”


 Coordonatorul județean al Pro România Satu Mare, deputatul Octavian Petric, a ieșit public pentru prima dată după seria de atacuri lansate de către fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, care a ales să părăsească Pro România între timp. 

Redăm mai jos comunicatul de presă remis de către coordonatorul Pro România, Octavian Petric: 

”Asistăm nedumeriți în ultima perioadă la o serie de acuzații fanteziste ale fostului nostru coleg și fost primar Dorel Coica, care a ales și de această dată calea ușoară: fuga de responsabilitate politică și de implicare. Este inadmisibilă înverșunarea cu care Dorel Coica aruncă acuzații în mediul public – la tv și în online – după ce nu a avut minima cuviință de a-și anunța foștii colegi despre intențiile sale de trădare.

Menționez că Dorel Coica nu a avut discuții nici cu mine, nici cu Victor Ponta sau cu alți colegi referitoare la plecarea sa din PRO România și nici nu și-a depus demisia, cum ar fi fost firesc. Așa cum a făcut și la PSD înainte de a pleca, dar și la Primărie, Dorel Coica a dat bir cu fugiții atunci când a văzut că este greu de construit și se ocupă de ce știe el mai bine: demolează ceea ce construiesc alții. Iar în loc să anunțe că a plecat, a început să jignească și să fabuleze cu scopul de a capta atenția publicului. Ceea ce nu a înțeles Dorel Coica este că sătmărenii vor să vadă proiecte concrete, nu fabulații și nu minciuni. Ori pentru proiecte a avut ocazia să demonstreze patru ani cât a fost primar, dar nu a făcut-o.

Înverșunarea sa este cu atât mai greu de înțeles cu cât în perioada în care a fost membru al Pro România și a fost coordonator al organizației județene alături de mine a declarat constant că nu vrea să candideze la Primăria municipiului Satu Mare, motiv pentru care nu s-a implicat nici în construirea organizațiilor locale, nici în campania electorală pentru europarlamentare când a preferat concediul în Egipt, nu și-a făcut timp nici de întâlnirile organizatorice de la partid și, în ansamblu, a rămas alături de noi doar de figurație, motivând că vrea doar să ajute.

Ca să aflăm recent din spațiul public că a trecut la PSD-ul condus de oameni pe care altfel îi desființa cu fiecare apariție publică și nu numai, unde vrea să candideze la Primăria municipiului Satu Mare, dar nu ca să câștige el, ci ca să câștige actualul primar, Gabor Kereskenyi. Ceea ce ne pune serios pe gânduri în privința intereselor pe care le urmărește Dorel Coica împreună cu noii săi tutori politici, pe care până mai ieri îi înjura în privat.

Colegial, îl rog public pe Dorel Coica să înceteze atacurile murdare, fără fundament, pentru că acestea spun multe despre caracterul său, nu despre al nostru. Ar fi păcat ca un medic valoros care spune că are 40.000 de pacienți să își sfârșească cariera politică într-un mod atât de urât și inadecvat pretențiilor pe care le are.

Sper ca Dorel Coica să nu fie foarte dezamăgit că nu i-a urmat nimeni planul de dezertare, deși s-a lăudat și le-a promis noilor săi șefi politici ca va face transferuri mari, după ce până în urmă cu câteva luni făcea aceleași promisiuni neonorate niciodată în cealaltă parte.

Știm fiecare ce și câte am făcut pentru sătmăreni, sătmărenii își amintesc când afirma în 2012 că sunt garantul promisiunilor lui. Din păcate, cel care nu și-a onorat promisiunile a fost chiar el. E păcat să-ți faci un obicei din a trăda, cu atât mai mult cu cât Dorel Coica ar trebui să știe cel mai bine că trădătorii rămân întotdeauna singuri!

Deputat Octavian Petric

Coordonator PRO România Satu Mare  

Satu Mare, 25.06.2020”                                            Fii primul care comentează! despre "Deputatul Octavian Petric îi răspunde lui Dorel Coica: ”A dezertat, îl vrea pe Kereskenyi primar”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
FOTO/VIDEO. Politicienii care nu au uitat de copiii orfani din județul Satu Mare

Închide