Deputatul Octavian Petric reprezintă România la Uniunea Interparlamentară de la Geneva


Deputatul sătmărean Octavian Petric a fost prezent în prima zi a lucrărilor în plenul celei de-a 139-a Adunări Generale a Uniunii Interparlamentare de la Geneva, care are ca temă generală de dezbatere ”Rolul esențial al parlamentelor în promovarea păcii și dezvoltării într-o eră a inovațiilor și a schimbărilor tehnologice”.

”În a doua parte a zilei am votat punctul de urgență al reuniunii privind schimbările climatice și am dezbătut rolul parlamentarilor în restaurarea păcii și a securității în Sahel-Sahara, dar și rezolvarea problemei opririi ajutorului oferit Agenţiei ONU pentru refugiaţi palestinieni (UNRWA) și evaluarea impactului acesteia asupra refugiaților palestinieni”. a precizat deputatl Petric.

Lucrările continuă mâine cu alte reuniuni și discuții în panele pe teme de actualitate stringente.Fii primul care comentează! despre "Deputatul Octavian Petric reprezintă România la Uniunea Interparlamentară de la Geneva"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
FOTOGALERIE. Singurul sătmărean membru în conducerea Bisericii Ortodoxe Române

Închide