Deputatul Octavian Petric, sătmăreanul din Adunarea Națională Bisericească

Deputatul Octavian Petric a fost reales astăzi delegat al Adunării Eparhiale a Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului în Adunarea Naţională Bisericească. Practic, este cel de-al doilea mandat în Adunarea Naţională Bisericească.

”Sunt onorat să fiu reales azi delegat al Adunării Eparhiale a Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului în Adunarea Naţională Bisericească. Această nouă misiune care mi-a fost încredințată – al doilea mandat în Adunarea Naţională Bisericească – reprezintă pentru mine o mare responsabilitate și o mare provocare: aceea de a fi alături de Biserică și de enoriași prin proiecte concrete. Le mulțumesc credincioşilor Episcopiei, preoţilor care îi păstoresc cu credinţă, şi episcopului nostru Iustin Sigheteanul pentru încrederea pe care mi-au acordat-o! Voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă să nu le înşel aşteptările!”, a declarat deputatul Octavian Petric.

Fii primul care comentează! despre "Deputatul Octavian Petric, sătmăreanul din Adunarea Națională Bisericească"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
PROIECT. Toate localitățile din Țara Oașului, racordate la rețeaua de gaze naturale

Închide