Scrisoare către parlamentarii României , …

Comment on Deputatul Romeo Nicoară: 173 de parlamentari PNL, USR, PMP și UDMR au semnat moțiunea de CENZURĂ by VASILE.

Scrisoare către parlamentarii României ,
Pentru a fi respectate prevederile Legii nr.96/21 aprilie 2006 privind Statutul deputaților și senatorilor , cu trimitere la art.39 privind relația cu cetățenii , art.10 referitor la principiul interesului național , art.11 referitor la principiul legalității și bunei credințe precum și prevederile Constituției României , cu trimitere la art.69 , privind mandatul reprezentativ , vă adresez rugămintea ca în zilele de 14 și 15 iunie 2019 să anunțați organizarea la sediul birourilor dumneavoastră parlamentare din teritoriu a unor întâlniri cu cetățenii din circumscripția electorală pe care o reprezentați în parlamentul României pentru consultări privind adoptarea unui punct de vedere asupra modului în care cetățenii doresc ca dumneavoastră să votați moțiunea de cenzură din data de 18.06.2019 .
Vă adresez această solicitare deoarece sunt convins că cetățenii României v-au trimis în parlament pentru a exprima și vota acolo punctele lor de vedere și nicidecum să acționați doar cum vă cere liderul de partid sau de grup parlamentar.
Sper ca zicala ,, Doamne,dă românului mintea cea din urmă ,, să se adeverească marți 18.06.2019 . Nu cred ca se poate constitui un guvern mai incompetent , ignorant și arogant precum guvernul Dăncilă.

Recent Comments by VASILE

Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție, în control la Satu Mare
Să ancheteze dosarele în care nu s-a dispus lipsirea de libertate .


Soluție pentru sensul giratoriu de la Burdea. Scrisoarea unui sătmărean către autoritățile locale
parcările laterale de pe cloșca (pe partea blocurilor) pot fi reamenajate astfel încât masinile parcate să nu mai ocupe din banda de circulație iar pe rosetti să fie sens unic spre calea ferată .ar fi o soluție .


Citește articolul precedent:
Crimă la Tășnad. Un bărbat și-a înjunghiat soția, care ar fi vrut să divorțeze

Închide