Descinderi ale ”mascaților” în județul Satu Mare. Sunt căutate mai multe persoane

În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat 12 persoane, în situații ilegale, fiind emise 7 documente administrative, prin care acestea sunt obligate să părăsească teritoriul României în termen de 3, respectiv 15 de zile. O persoană a fost luată în custodie publică, iar alte 4 au fost îndrumate să își reglementeze dreptul de ședere.

Astfel, în județul Satu Mare și alte județe din țară au fost depistați, în situații ilegale, 12 cetățeni străini dintre care 10 bărbați și 2 femei, cu vârste cuprinse între 26 și 64 de ani.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis decizii de returnare față de 5 persoane din Turcia (1), Ucraina (1), Mauritius (1) și Republica Moldova (2), care la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul României. Aceștia sunt obligați să părăsească teritoriul țării noastre în termen de 15 zile.

Față de alte două persoane, din Turcia și Brazilia au fost emise comunicări de părăsire a teritoriului României, fiind obligați să părăsească țara noastră în termen de 3 zile.

Totodată, în cazul unui cetățean străin, din Kosovo, polițiștii au dispus măsura de luare în custodie publică, întrucât a fost depistat în tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând a fi îndepărtat sub escortă.

Alte patru persoane, doi bărbați și o femeie, din Liban, Bangladesh și Venezuela au fost îndrumate să se prezinte la sediul structurii de imigrări din raza de reședință cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de ședere în scopul de reîntregire a familiei, iar un bărbat, de 64 de ani, din Franța, care nu și-a înregistrat rezidența, a fost sancționat contravențional.

De asemenea, la ieșirea din țară, pe numele a două persoane va fi aplicată măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă cuprinsă între 3 luni și 5 ani.

Fii primul care comentează! despre "Descinderi ale ”mascaților” în județul Satu Mare. Sunt căutate mai multe persoane"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre mascați
Trei traficanți de droguri din județul Satu Mare, arestați cu ”mascații” în Negrești Oaș

Închide