Puneti domnilor pavaj acolo si ati rezolvat odata treaba. Credeti …


Comment on DEZVĂLUIRI. De ce s-a DETERIORAT ”Groapa lui Gyusi” din centrul Sătmarului by Marius.

Puneti domnilor pavaj acolo si ati rezolvat odata treaba. Credeti ca daca se spala sau se da cu lac nu se mai rup scandurile alea, ca vin toti acolo si joaca fotbal si le rup intentionat, deci sa fie puse pavaje si gata!!

Recent Comments by Marius

Salariile cu MULTE ZEROURI ale directorilor din Consiliul Județean. CINE sunt FERICIȚII
Ce responsabilitate, hai sa fim seriosi!!! Mai mare responsabilitate are un muncitor care ia 1000 ron si de el depinde produsul care se fabrica decat un directoras care sta toata ziua in birou si mai fac si ei niste evenimente din bani publici. Ce greu e sa cheltuiesti niste bani oferiti pe tava nu e asa???


DEZVĂLUIRI. CONDIȚIILE în care PAROHIA ORTODOXĂ VIII a fost de ACORD cu CONSTRUIREA Mall-ului! SPONSORIZARE de MII de euro
Pnl trebuia sa isi aduca toti consilierii si astfel erau 13 voturi si trecea.


CINE conduce Sătmarul! Viceprimarul Doina Feher se POZEAZĂ semnând POZE!
Astia de la PNL sunt de genul prost sa fi noroc sa ai, a fost ceva ca doi se cearta si al trreilea castiga, adica UDMR nu a mai vrut cu PSD din motive numai de ei stiute, si asa a venit si PNL–ul sa conduca municipiul cu 2 viceprimari, ca altii cine sa fie ca alte partide nu au intrat in Consiliul local. Pe Albu il doare in ….. de oras, el conduce jeepul sau Mertan si se ocupa in continuare de livrarile de apa si bauturi, iar invatatoarea asta sau profesoara ce e, a fost pusa ca sa fie o femeie viceprimar, ca da bine la imagine, asa bine da ca uite. Doamne ajuta!! Dar sa nu il uitam pe Kereskenyi, sa se apuce de treaba, ca daca satmarenii nu l-au mai vrut pe Coica, care daca era primar facea reabilitarea centrului nou si vechi, continua modernizarea pietelor, reabilitarea blocului verde Ostrovului etc. Asa ca Gabore la treaba baiatule, ca stim ca ce ziceai in campanie la Radio Romania Actualitati cu ,,siguranta cetateanului,, cu politisti locali tineri si viteji, cu interfoane la blocuri, sunt vrajeli de doi bani. Aaaa, sa nu uitam ca ni s-a promis rezolvarea hotelului Dacia, cica prin expropriere, asa a zis Gabor. Noa atunci, asa sa fie Gabor baci.
Citește articolul precedent:
FOTO. Două șoferițe au blocat traficul pe Drumul Careiului după un accident minor

Închide