DEZVĂLUIRI. Proiectele Consiliului Județean Satu Mare din ultimii PATRU ani, trimise la DNA

Noile persoane politice care au preluat frâiele conducerii județului au început să facă publice anumite situații ascunse foarte bine atât de fosta conducere a Consiliului Județean, cât și de actualii angajați ai Consiliului Județean.

Cu toate că este de notorietate faptul că procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins în birourile președintelui și vicepreședintelui Consiliului Județean, Adrian Ștef și Mircea Govor, nimeni nu a suflat vreo vorbă despre faptul că o mare parte a proiectelor de hotărâre aprobare în plenul Consiliului Local sunt susceptibile sub aspectul Codului Penal.

Invitat la emisiunea Agenda Publică, moderată de Stela Cădar la Informația TV, liderul PNL Adrian Albu a făcut o afirmație pe cât de explozivă, pe atât de gravă!

”Le-a căzut (actualei conduceri a Consiliului Județean, n.red.) destul de multe schelete din dulap după data de 23 iunie și nu au decât să le gestioneze, dar le gestionează cu dificultate. O mare parte din actele emise de Consiliul Județean în ultimii patru ani sunt în copie date la DNA. Ce o să facă cu ele?! Nu știm ce se caută”, a spus Adrian Albu.

De altfel, chiar și actualul președinte al Consiliului Județean, Pataki Csaba, a recunoscut că a chemat inspectorii Curții de Conturi să demareze o serie de verificări pe linia cheltuirii banilor publici de către fosta conducere a Consiliului Județean.

Pataki Csaba s-a ferit să dea prea multe detalii, semn că, totuși, se află în relații bune cu unele persoane din fosta conducere a Consiliului Județean. Sau poate fi vorba, pur și simplu, despre o chestiune de fair play politic.

Fii primul care comentează! despre "DEZVĂLUIRI. Proiectele Consiliului Județean Satu Mare din ultimii PATRU ani, trimise la DNA"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Războiul ”MAȘINILOR de LUX” în Consiliul Județean! Curtea de Conturi, chemată în CONTROL!

Închide