DEZVOLTARE. Cartierul ANL din Carei se extinde cu ZECI de apartamente

Agenția Națională pentru Locuințe a comunicat Primăriei Carei că municipiul a fost inclus în lista obiectivelor de investiții ale Agenției Naționale pentru Locuințe înaintată către Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE), cu un număr de 54 de unități locative.

La nivel național, programul va fi finanțat printr-un credit acordat României de BDCE, în valoare de 175 milioane de euro. Viitorul bloc ANL din Carei va fi construit în cartierul Tineretului, situat pe strada Tireamului. De fapt, va fi construit un nou bloc de două etaje, cu 54 de locuințe, în suprafață totală de 25.000 metri pătrați.

Reamintim că în timpul vizitei efectuate la Carei cu ocazia manifestărilor organizate de Ziua Armatei Române, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a promis că Agenția Națională pentru Locuințe ar urma să finanţeze anul viitor construcţia a încă 54 de locuinţe pentru tineri în municipiul Carei.

În Cartierul Tineretului există în acest moment 85 de apartamente cu două camere și 12 garsoniere, dispuse în șase blocuri.

anl1

Fii primul care comentează! despre "DEZVOLTARE. Cartierul ANL din Carei se extinde cu ZECI de apartamente"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Carei
Prima zi de manifestări dedicate Zilei Naționale a României la Carei

Închide