DN 19, BLOCAT cu ZECI de TIR-uri! Municipiul Satu Mare, aproape PARALIZAT! (FOTO&VIDEO)

ZECI de şoferi de la firme de transport din județul Satu Mare au blocat AZI, 05.09.2016, cu camioanele traficul pe Drumul Național 19, în semn de protest faţă de scumpirea RCA.

Aceștia circulă cu viteză foarte mică, astfel încât traficul este practic blocat. Șoferii se află în imposibilitatea de a depăși coloana de ZECI de TIR-uri. Cel puțin, nu în mod legal!

Concret, în jur de 30 de camioane circulă, cu viteză extrem de redusă, pe Drumul Național 19, între municipiul Satu Mare și orașul Livada! Șoferii autotrenurilor au fost destul de abili, în sensul că au permis unor autovehicule să intre în coloană, aceștia devenind astfel prizonieri.

Protestatarii au pornit, în jurul orei 10.00, de la periferia municipiului Satu Mare. Mai exact, din parcarea de lângă benzinăria Lukoil, situată pe strada Botizului. Șoferii se vor întoarce în Satu Mare după ora 12.00 și vor străbate distanța dintre strada Botizului și Drumul Careiului.

Practic, timp de câteva ore traficul rutier va fi infernal!

Şoferii sunt nemulţumiţi de scumpirea RCA, deoarece firmele de transport riscă să ajungă în faliment din cauza taxelor foarte mari. De asemenea, transportatorii de plâng de drumurile proaste şi de lucrările de reparaţii care îngreunează circulaţia.

Ioan Deac – patronul unei firme de transport – a declarat că nivelul RCA îi împinge spre faliment. Transportatorii atacă atât firmele de asigurări, cât și Guvernul României, pe care îl acuză de complicitate.

”Suntem nemulțumiți de clasa politică pentru că fuge de responsabilitate. Suntem nemulțumiți de activitatea Guvernului care a lăsat frâu liber companiilor de asigurări să mărească nejustificat RCA. Suntem aici pentru a protesta împotriva companiilor de asigurări. Vrem să scadă taxa RCA la nivelul la care a fost propus pentru a nu da faliment! Acest nivel al RCA ne-a dus într-o zonă a falimentului”, a declarat Ioan Deac.

1 Comment on "DN 19, BLOCAT cu ZECI de TIR-uri! Municipiul Satu Mare, aproape PARALIZAT! (FOTO&VIDEO)"

  1. Mihovici Lucius Daniel | septembrie 5, 2016 at 11:48 |

    Bine faceti dragi soferi…. Mama lor cu RCA-ul lor…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre DN19, protest, TIR
Cel mai IMPORTANT drum din SATU MARE va fi BLOCAT! PROTEST cu ZECI de TIR-uri pe DN 19

Închide