Document în premieră! Florisal a câștigat licitația în Satu Mare! Încă 10 ani se ocupă de salubritate


Potrivit documentelor intrate în posesia PresaSM, Florisal a câștigat licitația pentru asigurarea serviciilor de salubrizare în municipiul Satu Mare pentru următorii zece ani!

Potrivit informațiilor PresaSM, Florisal a obținut 97,19 puncte, iar Asocierea SC AVE BIHOR SRL – SC RDE HARGHITA SRL a obținut 64,84 de puncte.

Propunerea financiară a Florisal a fost de 203.156.411,55 lei fără TVA, iar oferta financiară a Asocierii SC AVE BIHOR SRL – SC RDE HARGHITA SRL a fost de 208.317.975,01 lei fără TVA. Astfel, firma din Satu Mare a reușit să câștige cu prețul cel mai mic.

”Membrii comisiei de evaluare desemnează oferta prezentată de ofertantul SC FLORISAL S.A ca ofertă câștigătoare pentru această procedură de atribuire, ofertă care a fost clasată pe primul loc în clasamentul rezultat după aplicarea criteriului de atribuire”, este decizia comisiei de evaluare, obținută în premieră de PresaSM.

Reamintim faptul că Florisal a fost eliminată în primă fază, dar a acționat în judecată Primăria Satu Mare, reușind să câștige la Curtea de Apel Oradea. Iar astfel a reintrat în calcule, iar luna aceasta a fost declarată câștigătoare.3 Comments on "Document în premieră! Florisal a câștigat licitația în Satu Mare! Încă 10 ani se ocupă de salubritate"

 1. Încă 10 ani de JEG!!!

  View Comment
 2. Hei, mi-ai furat ID-ul!
  Eu voiam sa scriu inca 10 ani de curatenie insalubra cu masini, perosnal si metode depasite.

  View Comment
 3. Nu pot sa cred ca nu putem scapa de acest … Florisal !Cu asa firma nu vom evolua,astea strang gunoiul cu acest parc auto depasite,vara curge toata mizeria din ele.Primaria sa depuna o contestatie,Politia sa-i oblige sa nu mai circule cu acele masini.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Florisal, licitație, Primăria Satu Mare
FOTO. Copaci tăiați pe strada Mihai Viteazul, în zona centrală. Sătmărenii, revoltați

Închide