DRAMĂ. Careianul care a ajutat sute de copii a pierdut lupta pentru viață

Kinetoterapeutul Vasile Bâlc (27 de ani), care a ajutat sute de copii cu probleme de sănătate, a pierdut lupta pentru viață. Tânărul a luptat cu o maladie necruțătoare: leucemia. 

Vasile a mers la o consultație la un medic în decembrie 2019, după ce a observat că avea o umflătura la picior, dureri în corp. Sute de oameni s-au mobilizat să îl ajute pentru a-și putea continua tratamentul însă, din păcate, a plecat în lumea celor drepți.

Redăm mai jos mesajul apropiaților de la Fundația Mihai Neșu: 

“Dragi prieteni, Vasile cutezătorul, creativul, colegul și prietenul nostru, Vasile cel plin de viață, care era mereu atât de dornic să cunoască lumea, să călătorească, Vasile cel sensibil, așa cum l-am cunoscut noi, cu multă dragoste pentru copii, Vasile ne privește acum de sus, din înălțimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat să le vadă. Vasile e un suflet frumos, așa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut să lupte până în ultima clipă pentru viață. Ne-a dat o lecție de viață.

Știm că de acolo de sus va fi cu noi, cu toți cei ai fundației, cu toți cei dragi ai lui, în toate locurile în care a fost și pe care ar mai fi vrut să le vadă. Vasile, ne bucurăm că te-am cunoscut, că ne-a întâlnit Dumnezeu! Te-am îndrăgit maxim. Îți mulțumim pentru tot. Dumnezeu să te primească în Rai! Vei fi pentru totdeauna în sufletele noastre. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune. Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus”.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

 

Fii primul care comentează! despre "DRAMĂ. Careianul care a ajutat sute de copii a pierdut lupta pentru viață"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
Un sătmărean are nevoie urgentă de ajutor! Viața lui poate depinde de noi

Închide