DRAMĂ. Și-au pierdut copilașul, iar acum au nevoie de ajutorul nostru!

Tragedie fără margini. Soții Cornel și Roxana Iuhas, care și-au pierdut fiul de doar șapte ani – Darian – au încontinuare nevoie de ajutorul oamenilor de bine. Pentru că au făcut eforturi considerabile pentru a-l salva pe fiul lor, cei doi soți au adunat datorii de circa 100.000 de euro.

În urma campaniei umanitare pornite în județul Satu Mare s-au strâns aproximativ 80.000 de lei. Urmează ca in perioada urmatoare, institutul Gustave Roussy sa elibereze factura, din care familia speră să fie acoperit prin CAS un procent de 70%. La momentul plecării din Franta, factura proforma depășea 100.000 de euro.

Putem face donații în contul familiei aici: RO24BTRL03101201S82878XX – cont deschis la Banca Transilvania, pe numele mamei Iuhas Roxana.

Comunitatea sătmăreană este chemată să dea un sprijin pentru a ajuta familia Iuhas, aflată la ananghie.

Reamintim că micuțul Darian Iuhas, în vârstă de 7 ani, a pierdut lupta pentru viață. Darian a plecat între îngeri în 24 octombrie la Spitalul Județean Satu Mare. Deși a urmat două proceduri de transplant de celule stem hematopoetice la Institutul Clinic Fundeni Bucureşti, evoluţia fiind favorabilă iar tratamentul dur, Darian nu a mai rezistat. Cu toate că părinții au mers să continue bătălia pentru viața lui Darian și în Franţa, la Institutul Gustave Roussy.

Redacția PresaSM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1 Comment on "DRAMĂ. Și-au pierdut copilașul, iar acum au nevoie de ajutorul nostru!"

  1. Da, intr-adevar este drama, sincere condoleante. Cine nu trece prin asemena situatie nici nu-i trece prin minti cat de grea poate fi.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
Micuțul Darian a pierdut lupta pentru viață. A plecat între îngeri

Închide