Draxlmaier, cel mai mare contributor la bugetul Sătmarului. Mult peste celelalte firme

Draxlmaier este cel mai mare contributor la bugetul municipiului Satu Mare, potrivit informațiilor obținute de PresaSM. Draxlmaier a plătit în 2017 suma de aproximativ 1,3 milioane de lei către Direcția de Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Satu Mare.

De asemenea, în total, primii 20 cei mai mari contribuabili din municipiul Satu Mare achită 6,2 milioane de lei. De unde rezultă că Draxlmaier Satu Mare achită peste 20% din totalul impozitelor achitate de cele mai mari 20 de firme din municipiul Satu Mare.

Este important de precizat că primele 20 de firme din municipiul Satu Mare au împreună o cifră de afaceri de peste un 1 miliard de euro și peste 15.000 de salariați. Printre firmele de renume precum Draxlmaier, Electrolux, Zollner sau Autonet și-au făcut apariția chiar și Apaserv sau …Episcopia Romano-Catolică.

Aceștia sunt cei mai mari 20 de contribuabili la bugetul local al municipiului Satu Mare:

1. DRM DRAXLMAIER ROMÂNIA SISTEME EL

2. APASERV SATU MARE SA

3. ZES ZOLLNER ELECTRONIC

4. ELECTROLUX ROMANIA

5. BR REAL FRIENDS

6. ZIRMER BUD

7. AUTONET IMPORT

8. SOLAREX

9. SUMIRIKO AVS ROMANIA

10. CBA NORD VEST

11. AUTONOVA

12. BARTA ATI

13. IMMOCHAN IMOBILIARE

14. BODESCU EXPORT IMPORT

15. TAURIL VAGYONKEZELO ES BEFEKTETO SRL SUCURSALA SATU MARE

16. Episcopia Romano-Catolică

17. Florisal S.A

18. GRUPWEST PREMIUM

19. UNIO SA

20. Rosendal IndustrialFii primul care comentează! despre "Draxlmaier, cel mai mare contributor la bugetul Sătmarului. Mult peste celelalte firme"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Balcoane construite pe ”piloni” la un bloc în Satu Mare. Imagini ireale!

Închide