DRUM DAY a Károlyi–kastély parkjában


Pénteken, július 17-én 18 órától a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Művelődési Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ munkatársai egyedülállónak ígérkező előadásra hívják az érdeklődőket, melyen nyolc nagykárolyi dobos és ütőhangszeres áll közönség elé.

Az előadás keretében a nagykárolyi dobosok több generációja megmutatja majd a tudását, többük igencsak elismert zenekarok tagjai: így Binder Sándor, Blăjian János, Cosma Daniel, Georgescu Marius, Gindele Gábor, Gindele Zoltán, Pap Cătălin, Szűcs József oktató.

A rendezvény helyszínéül a Károlyi-kastély parkja szolgál, a kastély főbejárata előtti részen. Az eseményre a belépés ingyenes, azonban a befogadóképesség az ülőhelyek számának megfelelően limitálva van! A védőmaszk viselete kötelező, a testhőmérséklet mérésére a rendezvény helyszínén kerítenek sort a szervezők. Rossz idő esetén, a koncert elmarad!!!

A rendezvény jótékonysági célt is szolgál, hiszen mindazok, akik szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a nagykárolyi Werdnig Hoffman Egyesület elnöke, Veres Robert (Bobby) megvásárolhassa azt az elektromos tolószéket, amire szüksége lenne, elhelyezhetik pénzadományukat az esemény idejére, a koncert helyszínén kihelyezett pénzgyűjtő dobozban.Fii primul care comentează! despre "DRUM DAY a Károlyi–kastély parkjában"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Nagykárolyi Művelődési Központ
A Nagykárolyi Művelődési Központ újraindítja szakköreit

Închide