FOTO. După lupte ”seculare”, drumul spre Codru intră în reabilitare

În data de 21 martie 2017 – conform contractului de execuție semnat în data de 22 februarie 2017 – în prezența președintelui Consiliului Județean Pataki Csaba, vicepreședintelui Ioan Rus, directorului Direcției Technice Șereș Ioan și administratorului public Nagy Szabolcs, a fost predat amplasamentul constructorului.

Cu acest pas s-a început execuția lucrării de reabilitare a drumului DJ 193A Satu Mare – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești. Lungimea drumului ce va fi modernizat este de 48,2 km și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

consiliul judetean

După predarea amplasamentului Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean a declarat: cu începerea modernizării drumului DJ 193A, locuitorii acestor comune din zona Codru vor avea un drum modern. Constructorul a intervenit deja la astuparea gropilor. Sătmărenii vor putea să circule mai sigur pe acest tronson începând de astăzi.

Durata de execuție a lucrării este de 36 luni, valoarea proiectului fiind de 88.390.835,7 lei.

consiliul judetean

Fii primul care comentează! despre "FOTO. După lupte ”seculare”, drumul spre Codru intră în reabilitare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
OPINIE. Ce caută un fost șef SRI în Consiliul Județean?! Eliminarea sferelor de influență

Închide